Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ako sa vam dari nespaci ?:)
inko, treba aj aj ozvať, keď tu kukáš (((-:
no spánok sa mi upravil ako tak.... skôr trucujem v posteli a snažím sa zaspať :DDD už sa mi potom nechce PC zapínať.... raz to ide, raz nie (;
noooo, ja vegetím len týždeň, šikulka si.... gratulujem (:
hej, hej, pracujem, asi 2 mesiace len, robím v kancli "účtovníčku", resp. kancelársku pomocníčku ((((-: človek aspoň naberie nejaku prax, lebo všade, kde sa len kuknem, všade si pýtajú len 1-2-3 roky praxe,... pffff a hej, hej, je to v BA, takže aj cez leto tu veru budem viac bývať... (-:O
a ty si prácu v akej oblasti hľadáš? (:
no ahoj :) je pravda ze som tu poriadne dlho tiez nic nepisala, ale sem tam som nakukla, ibaze teba nikde :)
skola- noo dobre dobre, dva tyzdne uz vegetim...hladam nejaku robotku, zatial nic z toho, mam stastie na samych podvodnikov
jej ty si sikovna, ked pracujes:) asi iba odnedavna vsak? lebo si nikdy predtym nespominala pracu
a kde pracujes? doma, alebo v Bratislave?
ja tak strasne chcem nieco najst v BA, nechcem byt doma, uz pomaly zufam :D
Tusim sa ti uz aj ten spanok upravil, ked ta tu po nociach nevidno :D
ránečko (:
lost, tak to som veľmi rada, že sa mu nič nestalo,takéto situácie su fakt nebezpečné... nejaké špšeci plány na dnes?
inkooooooooo, ahooooooj, teba som tu tak dlho nestretla, to vieš ja tu často, len sa tak neprejavujem, doteraz som skúškovala, ale už mám "prázdniny", tak už len práca, oddych, práca, oddych ... (((-: a tebe sa ako vodí? čo robí diplomocka? skúšky porobené, hovor, hovor, hovor :D teda píš :DDD
nemal, lebo nas od cesty delil zivy plot , lenze on si nasiel medzeru a ono to prislo fakt tak necakane, ze som stihol len 1x zakricat..
presne ako som minule videl, jeden chalan meter od cesty so psom, cely cas na neho pozera a da prec oci na DVE sekundy a pes skoro pod auto..
No ja som na svojho pozeral stale.. on behal klasika sem a tam, a nenapdna (neumyselne) sa priblizoval k hranici travniku.. a potom si vsimne psa na druhej strane a kasle na vsetko, proste priamociaro za nim..len taky sprint..
no tam jazdia jak blazni, cize mal velke stastie, esteze bolo 19:30hod a nie o 6-7 menej, ked tam je tisic aut :)
ale nebol to pekny pohlad, vidiet ho ako sa a tu cestu ruti... dalsia skusenost, tentokrat zadarmo :D vyhra mensej sportky :P mozno nahrada za tu barcelonu :D
o dôvod viac ísť znova navštíviť DM-ku ((((-:
fuha, a si ho nemal na vodítku? to mal teda riadne šťastie, som rada, že sa mu nič nestalo (;
lost, asi treba robiť väčšie zásoby (: a čože si mal takú "jediacu krízu"? či len tak? (:
lleilla, gratulujem k štipku.... a čo tá skuška dnešná? mala si, či? (: