Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

tejka, u nás búrka, hromy blesky včera boli,....milujem to, tú atmosféru (: teraz už len tichý dážď po celý deň.....
lost, fúúúúha, to ty až taký futbalový zanietenec? mne ten zahraničný futbal akosi nič nehovorí... ja to sledujem, len keď hrajú jaksi naši (-:O

tejka

No dá sa spať,,,,ked vás mužíček otravuje???....a teraz tá strašná búrka....no nedá sa mi zaspať....:DD

ojka

to bol taký šašo - nemehlo,... ale podarený bol a nos mal len taký symbolický, žiadny červený veľký mega raťafák :D
nooo a tie zvieratká, akože dobre, psíky a tak budiš,... ale keď tam majú v niektorých tigre, slony a tak.... tak to si už pomyslím, že chúťatká zvieratká... i keď nik netuší, čo si oni skutočne myslia....
hm, no to ja som bola s mladšou sestrou, ako dospelý doprovod, takže tak...

lost

noo jo :)

je to takee :) vseliakee..

inac mozno niektore zvierata sa skor tesia - teda ak je to nieco na sposob agility, ze maju pohyb :)

i ked ja som v cirkuse nikdy nebol :D

mal ten saso aspon velky cerveny nos? :D

ojka

lost, my doma tiež kurime elektrinou alebo potom klasicky drevom, to je najlepšie... (:
hmmmm, uprimne? ja mám strach chodiť do cirkusov,... lebo poprvé, mne je nejak ľúto tých zvieratiek, čo tam musia byť... ale dnes to bolo v pohode, bola tam nejaká veselá kozička, a traja šikovná psíkovia (:
a po druhé, čo sú tam všeliakí tí kaskadéri, a akrobatky/ti, tak ja sa bojím aj za nich, že spadnú (-:O ale šikovní boli, aj také malé šikovné deťúrence, krásne tam bolo..... a možno aj preto, že to nebolo na taký klasický klaunský americký štýl, také veci nemusím (-:O