Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie praveze, na prvy pohlad seriozna ponuka a potom, ked chce clovek zistit viac vybafnu na neho s krasnymi recami, zrazu poplatky, predaj vselijakych produktov atd atd... blee..ale rysuje sa nieco konecne slubne, malo by to byt
na leto, aj nie na leto :D nieco na vyplnenie casu popri skole
neterka- noo, sikovna prvacka
ozaj, ked sme si pisali naposledy, niekedy pred rokom, si vravel, ze sa ozves, ked priberies, tak som si myslela ze to nejde a nejde :D
tak som rada, ze sa ti dari, len tak dalej :)
som rada ze som ta tu zastihla
este zuzke by som sa mala ozvat, ale ona sa na mna asi hneva... a pravom :/
tak sa tu majte.. ja sem nakuknem zase o nejaky ten mesiac
ojka drz sa a nespi!
:)
y...prepac...pri tebe vzdy zabudam gramatiku :D
nooo tak by si tomu mala verit :) ano cvicim...bez toho by som nemohol zit...som zavisli na tej bolesti...a tiez som dost pribral...takze rastiem do krasy :D
vstupne poplatky ??...a to kam sa chodis pytat :D...a to uz hladas normalnu robotu...alebo len na leto ??
a ozaj ako sa ma neterka ?? :D
tomu, ze si velky, by som aj uverila, tomu druhemu nie :)
aale tych prilezitosti by aj bolo, ale vacsinou chcu nejake vstupne poplatky, a celkovo mnohi mi zavanaju niecim "nepeknym" a presne ako ojka vravi- ziadaju prax, no co uz len my studaci mame odpraxovaneho?:)
stale cvicis?
Ahoj inkognito :)dari sa dobre...som velky a zly... ;) ale vzdy je co zlepsit
a ako to ze si baba ako ty nevie najst robotu...a este k tomu v Bratislave ??...nie si ty moc narocna ?? :D
bingham???? :))))) coze? :D panecky, ako sa ti dari? minule som si na teba spomenula, kde si sa ten rok a pol tulal?:)
ojka, no ja som pracovala kedysi u pravnikov, tiez som robila nieco ako ty, taky bezny chod kancelarie, sekretariat, faktury...atd...ale bolo to kratko
teraz mozno vyjde nieco podobne, uvidime..v kazdom pripade uz vezmem asi hocico, len nech som v Bratislave:)
Co mas nieco s pocitacom ked tu adamkrt pise o tom napajani?
ano ano ojka este stale som poctivy nespac :)a tulam sa kade...tade ;)
ojka Dnes 19:09 - mas problem s napajanim. Bud pocitacovy zdroj, alebo poskodena doska. Ak je to iba zdroj, je lepsie to dat vymenit co najskor, lebo od poskodeneho zdroja sa toho vie pokazit omnoho viac.
jeeeej, ahahooo, bingi,ahoj ((((-: joj, až mi srdiečko podskočilo, keď som ťa tu zbadala (: kade sa ty chlape túlaš? tiež bývaš ešte poctivý nespáč? (: