Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Laurina22

ojka,vdaka:-)

Bingham...Pitva?Samozrejme.Dokonca ju mam aj povinnu,musim sa na nej zucastnit.

No co,prinajhorsom pri stahovani koze padnem k zemi:-)Od radosti:-)))

bingham

a kolko ze to mas rôckou ojka ??? :))

ano ano to bolo ked tu boli starsi kolegovia :DD...inak denz by sa mohol zastavit...s nim bola sranda :DD

ojka

lauri, uau, tak to držím päste, nech to teda všetko vyjde, keď sa tak snažíš a želáš si to (:
inko, teeeeeda, ty si to teda dobre vymyslela s tým bývaním ((-: drahý je z BA či z iného kúta Slovenska? hej, hej, u nás sa dá aj v lete ubytovať, len ako hovorí, drahšie ako cez semester (:
binghi, ja som inak aj myslela, že ráno nájdem tu 20-tisícku od teba... tak ako za starých čias to bola 2OOO (: však typni si, čo sa ukáže, keď klikneš na "Chcem vidieť iba dobré rady v tejto téme" ((((-; noooo, a k mladým si patril za tých čias, keď tu chodil denz, a datelinka a ostatné žienky sa tu tiež ukazovali, ale zasa tak moc nezveličuj, však máš asi tak o rok - dva viac, či zle si pamätám? (-:O

bingham

inko...to ty si dala tu 20000 ???...ty bosorka...ja som ju chcel :)

deticky...tak sa mi vidi ze som z vas najstarsi :DD....kde su tie casy ked som tu patril k tym mladsim :DD

inko.

Laurina
ja oslavujem na polceste medzi rakom a levom

ojka, no ja som si myslela ze na tom intraku kde byvas (teda ak byvas stale na tom istom) neponukaju ubytovanie aj v lete.
Ked som v BA byvam v dubravke u mileho...intrak na Dope som dala spoluziacke, ona tam vlastne byva na moje meno :D
nebavte sa uz tolko o veku, niektori ludia pribudajuce roky tazsie znasaju
:)

Laurina22

ojka,je aj tam,ano.Ale ako som uz spominala,neponukaju staz v Phnom Penh.A ja chcem ist prave tam,k detom chorym na AIDS