Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

Lauri, no ty si riadne akčná ((((-: nepreháňaj to teraz s tým rezaním (: nooo, myslela som to verejné v trnave, je tam niečo také, či to si s niečím pletiem? (-:O
lost, to nevadí, že 23 bude až budúci rok, my ťa máme aj tak rady (; a popravde, myslela som si, že si kapánek starší, aspoň čo sa tvojho chovania týka, z toho som usudzovala (: a prečo považuješ mladosť niekedy za handicap? nejaké usmevné historky? no daj (;

lost

23 ma caka nabuduci rok az :(

to je nefer, preco musim byt "mlady" ?

ja sa uz tesim ked budem mat 30 :)

ale uplne vazne :) u mna je mladost niekedy handicap..

no ale este si pockam :D

(sranda, ako sa clovek stale stazuje, aj ked je mlady tak na mladost :D )

lost

mlade, krasne, s tym mozem suhlasit, i ked som vas este nevidel :)))

no hej, cas zastavit, to by sa aj mne zislo, konecne by som sa vyspal :D alebo robil veci na ktore nikdy nemam cas :D

Laurina22

ojka nie,do Blavy.Do Trnavy myslis na Verejne ci na Tropicke?Vsetko mam v BA,odtial robia aj staze v Phnom Penh a tam chcem ist.

No,prave som si krasne dorezala prst...au

ojka

"a to ze nemozem rezat by ma ubijalo" lauri (((((-: vidím, že aj dnes tu bude veselô :D ale fakt, klobúk dolu, na takéto čosi by som ja guráž vôbec nemala (-:O To sa chystáš do trnavy?
inko, zaplatené to mám povinné do konca júna, tak ako končí vlastne klasický letný semester... ale chcem si to tu zaplatiť aj na prázdniny, keďže budem v BA bývať cez prázdniny aj kvôli práci (: je to síce drahšie, ale tak stojí mi to za to (-:O ty bývaš niekde v podnájme, či tiež niekde na intráku?
eeeeej, tak tu máme ďalšiu rovesníčku, tá budúca 23 je pekné magické číslo, baby neblbnite, my budeme stále krásne a mladé... i duchom (((((((-:
lost, keď je reč o veku, koľko máš cca ty? viem, že som to asi vedela, ale viem, že to už určite neviem (-:O