Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lauri, no ty si riadne akčná ((((-: nepreháňaj to teraz s tým rezaním (: nooo, myslela som to verejné v trnave, je tam niečo také, či to si s niečím pletiem? (-:O
lost, to nevadí, že 23 bude až budúci rok, my ťa máme aj tak rady (; a popravde, myslela som si, že si kapánek starší, aspoň čo sa tvojho chovania týka, z toho som usudzovala (: a prečo považuješ mladosť niekedy za handicap? nejaké usmevné historky? no daj (;
"a to ze nemozem rezat by ma ubijalo" lauri (((((-: vidím, že aj dnes tu bude veselô :D ale fakt, klobúk dolu, na takéto čosi by som ja guráž vôbec nemala (-:O To sa chystáš do trnavy?
inko, zaplatené to mám povinné do konca júna, tak ako končí vlastne klasický letný semester... ale chcem si to tu zaplatiť aj na prázdniny, keďže budem v BA bývať cez prázdniny aj kvôli práci (: je to síce drahšie, ale tak stojí mi to za to (-:O ty bývaš niekde v podnájme, či tiež niekde na intráku?
eeeeej, tak tu máme ďalšiu rovesníčku, tá budúca 23 je pekné magické číslo, baby neblbnite, my budeme stále krásne a mladé... i duchom (((((((-:
lost, keď je reč o veku, koľko máš cca ty? viem, že som to asi vedela, ale viem, že to už určite neviem (-:O