Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
kamarátka akurat včera spravila vodičák v BA, rešpekt... ja vodičák sice mám, ale dlho som už nejazdila,... a po BA ani tú odvahu nemám.... tu ľudia jazdia ako diví....
lost, čo ťa po ľudoch, nech si myslia hocičo....
no ja mám toľko rokov koľko mám, a minule leto, či kedy, sa mi stalo, že som šla ocinovi kupovať víno... a ta milá postaršia pani, si odo mňa skalopevne pýtala občianku, že či vôbec niečo také smiem (: výzor i vek sa oklamať dá.... pokiaľ vieš, ako sa máš správať (:
fuuuu, chapete to? idem v MHD, viac menej plná, deti zo školy, starší obedňajšia prestávka, turisti,... klasika... jednému pánovi, čo stál pri dverách asi prišlo nevoľno, udrel si hlavu o sklo a spadol na zem,odpadol.... tí pritankovaní ľudia (čo to je vlastne za výchova !!!!!!!) len kukli na neho, a keď vystupovali, len ho prekročili, chapete?ani sa nepozastavili, NIČ.... ja teda nie,... ja už som zažila všeličo, ale toto sú činy ľudí bez chrbtovej kosti !!!!!!! ma oblial až studený pot, že čo sa to deje...tak som sa zo stredu autobusu, cez všetkých tých ľudí premačkala k nemu, pomohla ho prebrať, postaviť na nohy a radšej som s ním na zástavke aj vystupila a chvíľu počkala s ním, nech je ok, dala mu napiť.... tak z tohoto som teda ostala riadne v šoku... však mne keby sa vonku na ulici niečo stalo, ja sa začnem báť aj o svoj život, či mi tam niekto vôbec pomôže....
som veľmi sklamaná veru z dnešných ľudí... smutná... neviem, či nájdem teraz to správne slovo....
ojka
Mas vodicak? :D
tes sa ked uvidis BA znacky :D
dnes si idem, pomalicky tak 40kmh po hlavnej a vidim ze dvaja sa z dvoch stran snazia zist/vyjst na hlavnu a za nimi prechod kde niekto caka na prejdenie, oproti nikto - cize idealna situacia pustit troch za cenu jedneho.
a taky mlady drzon v rozpadnutom srote na mna zatrubil :D ze co stojim :D
tak som zvysok cesty isiel 30kmh, a na kruhaci ho elegantne opustil :)
a znacky mal TT
tak ale v BA je to este viac hardcore
ja seriozne uvazujem, ze su kupim gulu na auto. cize ak ma niekto naserie, tak zabrzdim tak prudko, ze pokial nebude mat premiove auto, tak do mna vrazi, no v 20-30kmh to MNE nic nespravi, lebo gula je na toto urcena, lenze on tam odtlacok MOJEJ GULY bude mat!!!
snad sa potom nauci na koho bude vytrubovat :) neznasam takych magorov..
ojka
preco je mlaaadi handicap?
no lebo ked sa prilis snazim, tak si ludia myslia hocico :D
ako nie ze by som bol workoholic, alebo co, avsak pozeram na svet trosku inak ako zvysok chalanov v mojom veku :)
teda nie inak ako KAZDY.. avsak zopar sa ich najde :))))
jednoduchsie: moje ciele su "liberalne konzervativne" :D (neviem ci to liberalne je opak konzervativneho, take slovo som hladal) :D a vacsina v mojvom veku postrada tu druhu cast a potom to tak aj vyzera..
i ked, aspon by som si to mladi mal uzivat, ked uz nic ine :D
a ako tak čítam, tak i dobrú noc vám kočky prajem (:
hm, no a o čom bola reč? aha.... (:
inko, no však ale tak hádam pri tebe netrpí, pokiaľ ťa nevysťahoval predsa preč (:
lleilla, paráda, teším sa, gratulujem (: a koľko ti takýchto "nepríjemností" ešte ostalo?
inak, fakt super téma k obedu, brú chuť vám (;