Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

AdamKrt

ojka Dnes 14:27 - bolo to tusim v autobuse ala harmonika a hned pri dverach sofera. Vsade plno ludi a nikto nehovoril nic aj ked som buchal, pokial sa nezacal rozbiehat.

AdamKrt

Laurina22 - nie, to musis mat na najkom mieste z ktoreho to musis hned vybrat.

Napr. na kabelke sa da ciastocne narezat a upravit otvor toho putka-opaska-remeňa, ktory sa prehodi cez plece. Na koniec ceruzky sa da gumicka, aby to nevpadlo dnu, zatlaci sa. Ak sa to urobi dobre, pri uchyte, tak neni nic vidno, lebo je to na zaciatku. Vytiahnes to rychlo. Pri prepade to vacsinou zacina i tak casto, ze mas nejaky kratky cas k dispozicii, ked nieco skusa najskor zahovarat a podobne.
-------------------
Tiez velmi dobra varianta pre rychlu obranu je chytit kuce medzi peste ako boxer. V kazdej medzere medzi prstami jeden kluc. Keby si niekomu tak uvalila v sebeobrane, no - nebolo by mu vsetko jedno... :)
-------------------
Alebo velmi dobra zbran - vsit do ramienka kabelky nejake tvrde zavazie. Alebo na spodok kabelky. Ovalit niekoho po hlave potom by dobre bolelo...

lleilla

ojka tak ja dnesnym dnom ukoncujem skolu a zacinam skuskove-uz "len" statnica :D,dako bolo,dako bude (kupila som si taky vankusik pod zadok,lebo dako kosti tlacia :D :D :D heh,tak vyzbrojena a bude sa makat :D)
no nemam slov na to,co sa ti dnes stalo,ludia ludia nepodareni sme...ved nikto z nas nevie,kedy mozeme potrebovat my pomoc a takto sa chovame???
k vcerajsej teme este-lost,fuuu,uz aj tu dnes taaaak teplo a ked to tvrdim ja,tak to je uz co povedat :D:D:D

ojka

Adam, fúúúha, to si mal tiež pekné šťastie... nechápem, však šofér by mal kuknuť do speťáka, či je všetko v pohode.... nuž, BA pre mňa bola, je a asi aj dlho bude krajina divou.... tento týždeň keď som šla do práce, ráno, namačkaný bus, a šofér si "zabudol" zavrieť celé prostredné dvere... a ľudia na neho kričia, zvonia mu a oni si ide v pohode dalej rozbehnutý po hlavnej ceste, tiež veľmi milé....
Bingham.... ejha, takže stratené zubky? však sa tak netučte, keď trenujete... ale fešák určite si, o tom nie pochýb ((((-:
lauri, no ja ihličky zvladnem príležitostne, aj to nie moc vysoké, ja by som sa v nich poprvé asi prizabila, nevedela by som v nich utekať a nerobí mi to dobre na nohy... tak ja radšej niečo pohodlnejšie (-:O

AdamKrt

Laurina22:

nos so sebou na nejakom lahko dostupnom mieste zastruhanu ostru klasicku uhlikovu ceruzku /alebo dve/. Ked nou bodnes a zlomi sa este v rane, bude to nechutne boliet, ale aj vyberat sa odtial. Kazdy pohyb bude buliet... A je to nepanadne, zakazat to nikto nikde nemoze. Pri obrane zas nikto nemoze povedat ani slovo - neni to noz.

bingham

ojka...no veru ze vytrenoval...niake zuby vonku...(ale aj tak som fesak) :DD...hej chodime s chalanmi boxovat... :)

Laurina22

Ojka,ja nosim len ihlicky,koli praci:-)

AdamKrt, si este dobre obisiel,moj kamos si tak pricvikol dva prsty,ale nik nezakrical na sofera.Po najblizsej zastavke bezal hned na pohotovost.

ojka

lost, podľa mňa to "sčítanie obyvateľstva" berieš moc vážne... ja tom taký super prípad, že sa nedozvedeli, ani kde bývam, ani kde som bývala, vedia akurat že moje cenné dni trávievam tu (: vedia akurat tak moje meno.... a za ostatné veci, čo som tam popísala, tiež sa nehanbím.... akurat tam boli blbě položené otázky, pri ktorých som nervičkovala, ale inak v pohode....a čo tam po tom, kod som tiež nalepila... lebo poprvé, ty si si tam kludne mohol navymýšľať, čo len chceš... a po druhé, citlivé udaje o tvojej osobe, adresa, stav, kontakt už má štát aj bez toho... všeliaké úrady, organizácie, fóra... je toho blud (;
lauri, ja ani veľku kabelku nemám, a tiež by mi asi trvalo kaser vytiahnuť... ach jaj, na také hrozné veci ani nemyslieť... hm , a s topánkami by to bolo tiež blbé, ihličky nenosím... musela by som sa ináč vynájsť ((((-:
binghi,... no tak asi vzbudzuješ rešpekt medzi ľudmi, keď sa ti vyhýbajú, alebo sa ťa boja.... ale aspoň si sa vytrénoval na tých detských bitkách... ty vlastne ovládaš aj nejaké bojové umenie? (:

AdamKrt

ojka Dnes 13:33

- to je este nic. Ja som volakedy isiel autobusom a bola taka tlacenica, ze ked som vystupil, zasekla sa mi v dverach noha a autobus sa zacal rozbiehat... Esteze tam niekto zakrical na sofera :)