Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja mam opacny problem...mne sa ludia vyhybaju :DD...myslim takych co vyzeraju tak slusne :DD
Lauri, tak vidíš, BA je fakt plná "gentlemanov"... ale ako som spomínala, česť výnimkám, existuju aj charakteri jak sa patrí, len tých je, škoda, pomonej...
www.youtube.com
Asi som z inej planéty, čo nevolá sa Zem..... ((((-:
lost, no vidíš, tak si ich svojím správaním presvedčil, že vek v tomto nehra žiadnu rolu, si síce mladý, ale takisto zodpovedný človek... to vieš, asi z mládežéu zrovna dobré skúsenosti nemajú (;
lost,karma-nekarma, akože z mojej strany to bola samozrejmosť...však to bol normálny slušný starší pán, no možno ani 5O nemal a všetci ho takto odignorovali... ja budem z tohto ešte dosť doooosť dlho pohoršená....veď také čosi mi ani do hlavy nejde....
presne to iste aj na druhy krat sa mi stalo.. proste take divne, ze tak "mlady" (toto je relativne slovo, ale oni ho vzdy pouziju) chce "zit sam" a tak tak...
ale ved... mnoho ludi zije tak isto a co :D i ked 90% mozno nie, ti zostanu radsej doma, nez by bojovali, ci uz dobrovolne alebo nie... a prave preto je handicap podla mna :)
uz je to lepsie, no stale sa to stava obcas :D
Hlavne ked som ako 20 rocny bral prenajom v BA, pozerali na mna ze "TO PRE VAS ?!?!"
a ten realitak ze "pocujte, dufam ze ma nesklamete, to su moji klienti, ja za vas zodpovedam" a proste taketo reci
aj majitelka bola podozrievava
ale tak po roku mi postou domov poslala list, taky dakovny, ze tak dobreho podnajomncu este nemala :D
zdanie klame a tak im treba :P