Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Laurina22

Ja hovorim,ze to pritahujem.

Teraz som isla do obchodu,vystupim z auta,a tam tlupa takych pocernych chlapov,presla som okolo a jeden krici,doslova..."fuha,tuto by som tak...do r..."

NO!A teraz akoze co?Ako sa ma uboha zena branit?Sak to hovado keby sa za mnou rozbehlo,tak nezmozem nic.Ani ceruzky mi nepomozu...Fuj,az ma chut do jedla presla.

Podotykam,ze som nemala nic vyzyvave na sebe.

inko.

Lauri
toho mladeho chalana, ktory ta obtazoval asi poznam :D
nie je nahodou taky tmavsi? ( nie cigan, skor mulat) siltovecka nabok a teplaky sumne...ten zas mna kazdy pondelok na nivach strasi

ale ty ako vravis si aspon hubata..ja sa neviem branit, slovo zo seba v takej chvili nedostanem:( neviem sa hadat, ani kricat (som blba, viem, aj som uz davnejsie na to doplatila) vzdy mu hodim nejaky cent, lebo sa ho strasne, ale strasne bojim.... ma take zlte oci ako had... a stale sa mota okolo zeleznice, a niv

Ojka, ty si aka zlata, zasluzis si poriadny stiskanec :)

ojka

Adam, joj, staré harmoniky... krása... mne to tak príde, že tí ľudia si asi neuvedomujú, že su nejak prítomní, keď nepomôžu, ... tak len sledujú, že čo sa bude diať... a uspokojujú svoje ego alebo čo....

Laurina22

No baby,tak ja mam mega tazku kabelku.Ale ja tam nosimvsetko.Nahradne topanky,zehlicku na vlasy,minimalne dve knihy vzdy:-)A tak...

ojka

Adam, mne priateľ tvrdí, že mám takú ťažku kabelku (((-: že kebych niekomu s tým praštila, tak to len tak nerozdýcha... nuž niečo na tom asi bude (:
lleilla, ty optimistické stvoreniatko.... tak potom "už len" štátnica ((((-: budem na teba už aj takto dobredu určite myslieť (: vankúšik pod zadok? (((-: ja sa inak nedokážem tak učiť, že sedím za stolom... pfff, maxinálne príklady rátať, ale inak sa prechádzam, alebo som na zemi, na posteli a mením polohy, to keby ma niekto sledoval, že aké kreácie robím, tak sa aj pobaví (:
nooo, a k tej MHD, veru ma to dosť zaskočilo.... omrzelo... nechápem to do teraz, jak je to možné /-: