Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Inko, tak si pomaly toho dazda aj presytena... u nas prsalo vcera - v noci a dnes, tiez teraz zacalo...

Pokial to bude v mojich silach... :D

[zruseny1]

lost hlavne aby boli co najlacnejsie, lebo pri takych "srandickach" vydrzia fakt kratko a treba hned zaobstarat nove
:)

[zruseny1]

ale cosi, ojka... ja nie som velmi sportovy typ, a loptove hry tie uz vonkoncom...ale korcule su fajn, ides ako strela, nahana ta sice susedov pes po celej ulicke, ale aj tak to stoji za to
a tie otocky a jazdu dozadu ovladam iba preto, ze uz ako male decka sme sa na ulici hravali na krasokorculiarky, aj choreografiu sme mali.. a tak sme sa tesili z toho ako teliatka.... vlastne to bolo take super detstvo, ked tak teraz nad tym rozmyslam :)
jezis, ja mam dnes nejaky nostalgicky vecer

ojka

jaaaa ti lost ani nevím, mňa sa pýtali, že či to len tak rekreačne chcem korčulovať a že ak hej, tak mi doporučili kolieska 8O... hlavne, že oni sa v tom vyznajú, od toho tam sú (:

ojka

inko, ja ked raz vyrastiem, budem vedieť aj dozadu, aj riadne otočky a rovno sa aj piruetky vo vzduchu naučím... ale to musím fakt ešte riadne vyrásť.... lebo pud sebazáchovy je silnejší :DDD ty musíš byť teda riadne vymakaná... (;
Adenka, no ty si bláznivé dievča (((-: akože po horách, skalách, výhľad, dobre beriem, ale to asi preto, že nejak strach z toho nemám :D

Adenka31

Čo ti ja viem :D To je také kreslo čo na ňom sedávam len ja...asi máme nejaký bližší citový vzťah medzi sebou alebo čo :D

A pud sebazáchovy?...hm inak nad tým som ešte nerozmýšľala :D Ale napríklad sa bojím výšok a lozím po horách-čím vyššie tým lepšie aj na Eiffelovke som sa cítila ako doma, tak neviem :D Asi sa fakt klin klinom vyráža :D