Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, viem (; ruky som statočne použila, ale akurat to koleno, kde mi frklo ten kamienok do korčule si to odnieslo, inak som v pohode (:
Adenka,... najlepšia spolubývajúca (: nemenila by som už za nikoho... (; ale tak ty si teda tiež riadny expert, ešte aj na koliečkových sa húpať.... pud sebazáchovy nebol spustený? ?DDD
ja bych sa v tej veci pštrosej asi udusila ,pffff
Raj pre klaustrofobikov :D:D:D Úplne vidím maminu keby jej toto donesiem na narodky :D
www.webnoviny.sk
tak keby sme toto mali, tak by sa nám určite oveľa oveľa lepšie spalo, čo vy na to? :D
ojka
Inak aj toto sa mi už stalo :D Že som sa zrýpala z kolieskového kresla :D Ale to som sa húpala na tom jednom koliesku a dopredu :D A ono je celkovo také nevyvážené, že som si sadla na kraj a už som bola na zemi :D takže v pohode, ja s tými stoličkami samú srandu zažívam :D
Máš dobrú spolubývajúcu ;)
looost, ale však na nohy ti nik kukať nebude (; akože v BA je hrádza, dosť dlhá, aj bufetiky, odpočívadlá popri nej, len niektoré úseky by som kapánek dosť zlepšila,... nejaká fajná hladká asfaltka by sa tam hodila (:
:)
Adenka31 hm, takže stolička sa jednoducho rozhodla nespolupracovať :DDDD ale tak dobré je, že sa horšie nič nestalo.... (; lebo videla som napríklad už aj takých exotov, že sa húpali na koliečkovej otačacej stoličke... pfff, blázni.....
nooo, tak alpa akurat nebola po ruke, tak kamaratka sa nado mnou zľutovala a obetovala, časť svojho dobre chladničkou chladeného alkoholického nápoja ((((-: