Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

ja nie som kpompatibilny s korculami...

zle kamienkove cesty za prve, absencia korculo-trias v Pk za druhe a v neposlednom rade moje krive nohy. :(

ojka

inko, akože zákrutu dokážem vytočiť a iné drobnôstky...((((-:
hmmm, nie že by som ti opravák dopriala, ale tak počkaj, ešte celý piatak pred nami :DDD

Adenka31

ojka

Podľa domácich vedeckých štúdii je to nepravdepodobné, ale tak slovenský pospolitý ľud si vždy nájde výhovorku prečo piť :D Inak zas to neber doslova hlavne ak dezinfikuješ alpou :D To by si mohla skončiť v tej nemocnici nie s kolenom ale v nejakom "ožranskom" delíriu :D

No a to som pred cca 3 dňami húpala na stoličke :D a Ona sa nejako rozhodla to vzdať (asi som jej bola ťažká a celkovo jej to bolo nepríjemné) :D

[zruseny1]

ahojte, ja ze sa sem pridem trochu rozveselit, a tuto ticho

ojka :D ja som nebola na opravaku:P
jakze nerobis otocky? ani dozadu si neskusala korculovat? to ja mozem :)

ojka

lost, len ma nezačni poučovať :DDDD chrániče su na zozname, len ešte sa nestihli dokúpiť (;
ale tak, povedzme si úprimne, čo je to za športovec (teda alebo také "poleno" ako ja, keby sa ani raz nezranil.... čo by to bolo za študenta, ktorý by nebol v živote na opraváku.... takže ja som jednoducho dokonca aj ukážková (((((-:O)

ojka

Adenka31 (((-: jaj, tak to aby som tú bolesť menej vnímala, hej? :DDDD
a to si sa tiež dnes vysypala? nuž, šikovným patrí svet (:
akože ja nejaká super zdatná korčuliarka nie som, že robím prekladačky, otočky , skoky alebo čo, ale tak korčulovať viem,... a tam mi jednoducho kamienok skočil do kolieska a schytalo to koleno... ale ako tak kukám, voda i krv tečie (tiekla), zrazenina, modrina, hrča tiež bude...a ludia okolo mňa robia z toho väčšie hallooo ako ja ((((-: ale budem musieť zajtra očividne asi skočiť do lekáne (-:O

Adenka31

ojka

jedine najskôr z toho alkoholu upiť a až potom dávať do rany :D
Ja som na modrinu nepotrebovala ani korčule, som sa tak "zrýpala" zo stoličky že mám modrinu ako mapu sveta :D

ojka

no ale čo mi ta moja spolubývajúca zahlásila :DDD že keby som pila alkohol, tak by som tak nepišťala ((((((((((-: lebo som si to musela nejak vyčistiť, heh (-:O žeby? :D

ojka

jeeeej, po dlhom čase som sa "konečne" zrúbala na korčuliach.... ale akože upravené cesty pre korčuliarov vyzerajú podľa mňa kapánek inak, akože nech sa nehnevaju, teraz nebudem môcť nosiť istú dobu suknu, tsssssss