Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no predovsetkym je to male auto...takze ked budes chciet zviest viac holiek...tak na to zabudni...ale ak chces iba jednu...tak je to ok...dokonca tam pre dvoch je aj dost miesta... :)
a lost realna spotreba je tak 10l :)
tak silne nesilne, ak ma clovek rozum, resp ak ho nema, zabije sa (alebo ineho) aj na 40k aute :D
ale 130i vyzera byt vlemi podareny motor (a nie je az take silne :P to je relativne :D silne je podla mna lambo, ferrari atd :D co je potom to? supersilne? :D )
kazdopadne spotreba je nejak 8-9l co je super, na ten vykon motora..
ale niekto hovori ze BMW1 je prilis male (no ja do toho rodinu nechcem dat aj tak :D )
avsak nove nie, idealne tak 2 rocne ze západniho nemecka :D i ked moze byt aj vychod,.
ma to automat, co je pre komfort dochodcu ako som ja super, ma to aj manual (nejake packy) co je super ked .. ked automat je nanic... kedzesi BMW clovek, mozno to vies lepsie zhodnotit :)
ako pre koho...je to silne auto :)
ojka, uz aj tuto to preslo :-/...pat a pol kvapiek cele... letne dazde mi neprekazaju, pokial nie su caste :), ale v tychto horucavach posobia blahodarne.
Lost- ked si vedel, lahko sa do toho dostanes spat :). Najma ked si na nich uz vedel suprovo machrovat... ja by som chcela strasne vediet korculovat dozadu, ale ide mi to dost lamsky, no nvm :D
hmm...no radosť čítať vaše komentáre.....haha:-)))
ojka to nevadi...ze si sa oskrela...ja mam za to krasny ocarujuci usmev :DD
laurina...no neviem akym holkam sa paci bmw...mne staci ze sa paci tym...ktore chcem :DD
.......no ja sa nudím akurát tak večerami...ked mi mužíček odíde na nočnú do práce,,detičky spinkať.......ja zájdem na FB,,,,tam to je mŕtve.....a teraz tu...SA NUDÍM........hmm..:((