Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka :D no, mam taku zvlastnu schopnost :D omluvam sa, pardon, hehe
nalepky na čelo? vyrobíme, niečo poriešíme (((((-:
dobrá víla, jo, niečo na ten štýl, rýchlo si sa zorientovala (;
ale praveze o lostovi toho podla mna este vela nevieme... napriklad ja nechapem to tvoje byvanie lost... ved ty tusim kocujes z jedneho miesta na druhe...alebo som to nejak zle pochopila? :D alebo som si ta s niekym pomylila...
dalsi pribeh co nam hovorila ta co nam davala kurz prvej pomoci...
ze niekde v nakupnom centre odpadol starsi pan a NIKTO nechcel pomoct.. vazne nikto.. len jedna mlada baba sa na to dala a jedine co robila je ze mu masirovala hrud/srdce, neviem ako sa to presne vola ten ukon - 30 MINUT, kym prisla zachranka..
sice ona ho neozivila, no udrzala ho nazive kym dosla zachranka..
dnes niekde odpadnut, to radsej nie...
vtip je v tom, ze pokial nejaky egoista - ako dnes v tom BA MHD BUSE pride domov, a dozvie sa ze "Sorry, mama / otec ti zomrel/a . Nikto nepomohol." to by musel byt zaujimavy pocit...
Alebo: neviem kto mi to uz hovoril, myslim ze nejaka ucitelka este na 1. stupni zakladnej skoly
Pomohli by ste cloveku, kto je na nepoznanie zablateny, je na zemi, (prosi o pomoc, ci nie, to je jedno) ?
Pointa otazky bola v tom, ze nikdy nevieme ci to nie je nahodou niekto z nasej rodiny.. A len tak by sme mavli rukou nad nim, no zaujimave...
ojka, a ty dokedy ostavas na intraku?
akurát sa ma pýta, že či ideme spať,... inko, si to privolala :D
Jaj, jasan, Paris Hilton style? S tou ruzovou... :D
Lost, ty tu pomaly stracas anonymitu :DD
tak ja mám zubky už dávno umyté... (((-: som sa bola skôr sprchnúť, že nech si to odtrpím čím skôr ((-: a už pekne lebedím na posteli s podloženou nohou ((((-:
inak, vie niekto z vasej rodiny, alebo kamosov ze sem pisete a pod akou prezyvkou?
ja do auparku asi len keď "musím".... čiže keď idem napr. v nedeľu z kostola a chcem si kupiť niečo čerstvé napapanie... ale inak ma to tam nebaví promenádovať sa... ale ak tam budeš chodiť, slubujem, že tam budem vždy s väčším nadšením ((((-: