Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

dobrá víla, ja ked vidím, že sa niekomu niečo stane, tak ja kapánek aj spanikárim, lebo sa bojím, že tomu človeku neviem, nedokážem pomôcť, alebo pomôžem zle... ale tak dnes keď som videla danú situáciu, a to správanie ľudí, tak to zo mňa nejak opadlo...
a inak sa bavime o nejakej sexy kabele, čo nosia teraz všeliake slečinky a v nej nosievajú svojho psíka... "nový modny doplnok - havino v kabelke" (;

[zruseny1]

o kabelke pre lostovho psa :) myslene ironicky z mojej strany
no ja si do auparku obcas zajdem, ked mam dieru v rozvrhu a nechce sa mi len tak motat v skole, tak do auparku je to na skok

ojka

dobrá víla,lost... jednoducho , ludia sú egoisti,....aspoň mne to dnes tak prišlo...nech si hovorí kto chce-čo chce, ale v takejto "banálnej" situácii sa môže ocitnúť každý, ale nie vždy na strane toho "zdravého"
inko (((-: neviem do kedy, ale dlho už asi nie, už si bola aj zuby umyť :DD

[zruseny1]

no ved presne :/ aj taki epileptici to mozu mat pestre, chudaci... zachvat, bum a sami si pomoct nebudu moct... ja neviem, zatial som sa nedostala do takejto situacie, ze by bolo potrebne niekomu pomoct.. asi by som chvilku trnula..ale dufam, ze by som pomohla..i ked... presne ako vravis, niekedy tazko odhadnut ci to ten druhy nehra a nezneuzije
no ale tiez ma stvalo, ked som sa dozvedela, ze mne nikto velm pomoct nechcel, to je teda fakt blby pocit

dobra vila

Lost-presne, aj ja som to pisala, ze by ho malo zamestnat jedine to, ci vie spravne pomoct...ja som sa tiez velakrat zamyslala, ci by som vedela spravne reagovat, ja mam obavy skor z toho...preto ani nech sa pri mne nikomu nic nestane. Ale urcite by som nestala lahostajne, najma pri situaciach, kde sa da pomoct.

Baby, o akej kabele sa bavite?

lost

no ked moj pes dostane zelenu staku a bude biely pudel a bude ho viest taky typek cudny, tak to bude dost jednoznacne :D
alebo opacne, pes vediet typka :D

uz sa bojim ist do auparku, dufam ze tam nechodite vea krat :D

dobra vila

Lost - fajne...pekne... dojima ma taketo, vazne... Keby ho bol nechal na dialnici, tak je z neho palacinka. Ono vseobecne by sa s ranenym nemalo hybat, ale tak pokial slo o dialnicu...tam niet inej moznosti...