Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
noooo, tak si začala skúškové jak sa patrí (;
joj, kabelka nie, fakt nie ((((-: i ked pravda je, že by bol naozaj neprehliadnuteľný (; e ešte ružováááááá...
zijem :)
ale davam ho vencit, tesne pred spankom (alebo aspon tak okolo 22-23-24)
aby som nemusel vstavat skoro :)
ciz evstanem 10-11 :D
inac, k tej pomoci..
raz bola havaria na dialnici, a muz tam lezal v strede, v bezvedomi, dalsi pri vedomi si ho vsimol a odtiahol ho do bezpecia, za nohy.
ten muz zostak ochrnuty od pasu dole.
zachranil mu zivot.
a potom jeho rodina sudila toho zachrancu, ze preco tahal za nohy.
za dobrotu na zobrotu.
ak by ho tahal za roky, bol by ochrnuty od krku dole..
cize ak ludia nepomahaju, ani sa necudujem, az tak velmi.
dokedy ti dnes dovoli spolubyvajuca byt hore?:D
Inko, rozmyslam, ze ci to, bohuzial, nie je aj tym, ze ludia velakrat zneuzivaju taketo situacie. Vela kriminalnych cinov je nafingovanych prave takto, aby im iny bezal na pomoc. Nemyslim tym teraz odpadnutie, co evidentne kazdy vidi, ze ti prislo zle, to je tupost clovecia, ze nik o druheho nezakopne!
Ale niekedy sa clovek strani pomoct v obave o vlastne zdravie... To je vsak iba z minimalnej stranky, vseobecne myslim, ze ludstvo je sebecke a lahostajne, co je dost smutne. Clovek by na pomoc bezat mal a jedine, co by ho malo zamestnavat je, ci vie spravne pomoct...a nie ze iba hodi pohlad a cin nikde. Raz v TV novinach ukazovali prispevok o muzovi, ktoreho chytil nejaky zachvat a jedine, co mu trebalo, bola voda...no kazdy po nom iba pozeral, povedat nevedela nic, mal zachvat, a kazdy ho odignoroval, myslim, ze uz aj lezal na schodoch a blabotal...nakoniec nejaky mladik mu podal svoju vodu, a to bolo cele riesenie. Asi ani ja by som nevedela, ako v tejto situacii reagovat, ale je to smutne, ze mu chybalo tak malo a ktovie dokedy by tam kolaboval, nebyt toho mladika.
to ano...jeho psik si zije ako pan :) uz len taa kabelka
tak znovu- tentokrat uz iba heslovite
zima, kaluze, blato, autobusova stanica, hlad- nevyspatost, po prvej skuske na VS :D
AAA..padlo mi too
no lost je toho schopný (: príkladne sa stará (:
tak tento pán ani z daleko nevyzeral opito, ani opito, či iné podozrivé individum,...bol to slušný, upravený pán, ach jaj,...
eeeejha, lepšie miesto? tak prezrad predsa, nie? (-:O