Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost- aaaano, to je to. Nicole Kidman v tom hra, tu ho vysielali ako miniserial, celkovo to ma nejako (4-5 hodin), este tam bola velmi mladucka, jej zaciatky, este ked zila v Australii,a ja som ho videla tiez asi ako 8 rocna... Potom som si ho niekde stiahla...mne sa velmi pacil, je to dobry film, ale Thajska bojim, aj ked s drogami nic nemam... este na mna nieco nasiju ako na Kidmanovu :-/
dobra vila - no hej, bol tu minutovy vypadok :( AKURAT ked si to odoslala, no toto....
Laurina22, no ja lyze len 3x zatial :) je to sranda, ale mam krive nohy :D (tak isto ako korcule)
ako takto > viem na nich stat, no nelyzujem tak elegantne ako ti profici :) ti idu tak svizne atd.. ale ja skor priamociaro :D i ked aj ked robim obluky, tak nie je to take jednoduche, neviem, mozno mam blbe lyze :) alebo krive nohy!
Lauri, jeej, ty si aka aktivna...mne je niekedy luto, ako malo zazivam...neviem ani lyzovat, ani moc krasokorculovat, a paintball som nikdy nehrala :D. Ani kolky a co ja viem, hocico co uz kazdy snad pozna...:P