Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
slniečko je už vysoko, ránko dávno za nami (:
Mala som privelmi zapnute viazanie a spadla som,kotulala som sa dole svahom par metrov ale prava lyza sa mi neodpola,cize som sa kotulala s nou a noha bola stale upnuta vo viazani.To znamena,ze sa padu nemohla "prisposobit."
No a ked som dopadla,tak som zistila,ze mam nohu otocenu do vnutra od kolena nizsie.Zaujimave vsak bolo,ze mna to nebolelo.Mala som opuch ale ziadna bolest.Ked som prisla do nemocnice,tak nikto netusil,preco ma to do frasa neboli.Pamatam si ako som lezala,a traja lekari stali nado mnou s rukami za chrbtom a nechapali tomu.
A tak som chodila pol roka na rehabilitacie,aby mi nohu otocili a hlavne,aby som nekrivala.Davali mi zavazia na nohu,napriklad,to si pamatam:-)
Nejak sme to dobojovali ale mam s tym kolenom problemy,nemozem napriklad dlho klacat:-))))Alebo cupiet,lebo potom sa musim postavit na 3x ako stari ludia a aj to sa musim niekoho chytit:-)))
Aj mi zakazali lyze,aj beh,aj vsetko mozne ale tak co tam po nich,dam si stahovacku a neboli,pri dlhsej namahe az zacne.Aj vysoke opatky mi zakazali ale s tym neuspeli chlapci lekarski:-)))
Upratujem len ja,nakolko mrnava sestra ma 6 rokov,brat s nami nezije a dalsia sestra je na rozlucke zo skolou.
zdravíčko (:
ďakujem kočky (:
dobrá víla, nie nevzdala, len bol na mňa vytváraný "psychologický" nátlak ((((-: spolubývajúca chcela ísť už do hajan (;
Lauri, držím tvojej maminke palce, dúfam, že bude všetko ok...
ach, a vy takto na noc zasa o jedle.... nezdravom jedle, ... veľmi nezdravom jedle :DDD ale pizzu by som brala (-:O ja mám veľmi rada aj tú v "Orione" pri našej škole (-:O
lost Dnes 01:09, bohužiaľ, realita je taká, že na každom kroku dnes túto vetu človek počuje ("nič sme nenašli"), len sa netreba vzdavať a hladať ďalej....
fíha, ľudia a alergie, debata sama o sebe /-: inač, ako sa to u vás vôbec prejavuje, keď ste na niečo alergickí?
uaa, adrenalínové športy, zoskok padáko, paintball,... zasa sa vo mne ozýva pud sebazaáchovy, mňa by ste na to asi nenahovorili :DD
inaaaaak, pri tejto príležitosti by som chcela danej osôbke k dnešnému sviatku zaželať VŠETKO LEN a LEN TO NAJLEPŠIE a hlavne toho zdravia (: a dúfam, že sa daná osôbka k blahoželaniu i prizná ((((-:
*-:
Nie,lebo vsade okolo bol samy lad a k svahu sa dalo prejst len cez les.Dost husty bez cesticiek tak sme to vzdali.I ked,neviem preco,mohla to byt sranda:-)
A raz som isla s brachom a on sa rozbehol dole kopcom,ktory sa stacal a zrazu som len pocula take uvrestane "Wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a uz ho nebolo:-)Nevytocil a spadol do takej rokliny plnej snehu...:-)
Ja mam same taketo zazitky...ja som uz aj opita stretla vlka a myslela som si,ze je to krotky havinko:-)
No myslel som nejake pohyblive schody pre lamerov :D smerom dole :D
No tie ktovy nemam rad, ale da sa to :) najlepsie su tie sedackove, co maju ak sklo-kryt :))
ja som raz kotvu drzal rukami, lebo kamos spadol, tak som skoro tiez, ale tak rukami sa tam nedalo drzat :D i ked teraz by som sa uz udrzal, ale necakal som ze to tak trhne :D
neviem ci to bola kotva, ale vyzera to tak :D dvaja sa tam mozu opriet..
hmm a nedalo sa ist na lyziach dole? :) niekedy vidim sialencov co si tam lyzuju velmi rychlo medzi (alebo POD) vlekmi :D
nj sobota... a upratovanie.. tak have fun :o)
Lost vytah myslis vlek?:-)
Ja som raz tak spadla z vleku:-)Bol strasne strmy a samozrejme,ked sme boli asi v strede(aj s kamoskou),zasekol sa.Tak sme sa tam drzali tej kotvy ako klieste,ale predo mnou zrazu zacal cuvat taky panko,zjavne nezvladol situaciu:-)))Samozrejme zadkom nabral mna a ja kamosku a ta asi 10 ludi pod sebou:-)Urcite to bolo zaujimave sledovat zdola,ale nam to moc smiesne nebolo,za prve kym sme sa na tom strmaku skonsolidovali to chvilu trvalo,kotvy nam medzi tym dobre obuchali hlavy a este sme aj slapali asi 20.min dole s lyzami na pleciach:-)
Spravy z Kramarov nemam,budu poobede.Vdaka za opytanie.
Musim ist upratovat,neznasam soboty:-(