Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

na ciernom som este nebol :D

ale moj 1. pokus na cervenom bola sranda.. tolko padov, ale nedalo sa to vzdat, lebo tam nebol vytah :D

a na konci cervenej, som si povedal ze ahaa rovinkaaa.. tak som isiel rovno, ale po par sekundach si hovorim, preco idem tak rychlo :D este z eten svah bol siroky 50metrov, inac by som to asi neubrzdil :D

nie som samovrah, len si to viac vychutnavam, bez limitov :D niekde som cital, ze ked raz za den neurobis nieco co ta vystrasi, tak "nezijes" :D

Laurina22

Tak ale ja napriklad na cierne svahy nechodim,tam chodia len magori.Co chcu skoncit s kolenom dovnutra,ako som skoncila ja.

A idem uz!!!!!!!!!

Laurina22

Lost ale to si potom samovrah.

Ok,dohodneme sa tak,ze ja si urobim kurz a potom budem tvoja instruktorka.

Dohoda.-)))

Idem uz,majte sa,peknu noc zelam

lost

dobra vila jo jo good night :)

a have a nice weekend all...

PS: preco nie, isiel by som sam :) to musi byt vacsi adrenalin :) ja som mal instruktora na svahu, avsak ten sa na mna nelepil :D len hovoril ze ak by som bol na svahu, realnom, ciernom, uz by som bol mrtvy :D

lost

dobra vila

ani instruktorka :D
(teda mozno ak by nou bola Laurina :P )

ja chcem skakat sam :D a u snuru tahat sam :D PRVY KRAT - nenalepeny na inom :)

lost

dobra vila

skoro, lebo o 12 00 musim byt na nejakom obede, zas ma niekto narodky :D len nesmiem zabudnut :D ale to je jedno :)

kedy vstavam zalezi len od toho, kolko toho obetujem rano (o kolko budem menej na zdravi :D nevadi som tu teraz :P )

nanjeskor o 11:00, to je kriticky cas, ak chcem najst ponozky, 11:30 ak tam chcem byt v pyzame :D

cize 10:00 to vidim v reale :)

dobra vila

Lost, neviem ako ty...ja idem, zostala by som, ale uz je fakt neskoro...zajtra tahame dalej, co povies? :) Tak zatim