Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ale ja by som ta setril...len aby si sa vedela branit...a nemusela zo sebou stale nosit centy :D
dobre a kde je ta disco...pojdem tam s tebou :)
ahoj bingham :) pri boxe sa sprostie, to by som nerada :D
ale mozes po mna prist, a odviezt ma na tu disco :) je to len 120 km od Bratislavy
ojka a kam na turistiku? do tyzdna ti to preeeeeeeejde :))
mozete si vybrat aj taku dochodcovsku nenarocnu turu, niekde po hrebeni :D take ja rada :D
teeeeda, rodinný večer (: to bude v pohode, uvidíš (:
hej, hej predali mi tam čosi, tak neskôr možno odskúšam (;
ale no ojka...to sa len tak hovori :))
inko...nechces si ist zaboxovat ??? pridem aj pre teba...aby si nemusela ist autobusom a po ceste neminula vela peniazkou :D
no hej..dneska z toho hadam nieco bude ojka, len sestra mi prave zahlasila, ze chce ist vecer hrat volejbal (to nie taky lenivec ako ja:) ) a ci jej nepridem chlapcov postrazit... tak ak ma unavia, je mozne ze vecer nikam nepojdem :D
a prisla k nam aj sestra s malou, budu u nas spat, tak by mi bolo luto, ist vecer prec :)
takze si si aspon v tom auparku nieco zohnala?
binghi,.. ako sa to ešte hovorí? športom k trvalej invalidite? :DDDD
tak vy ste mi ale sportovci :DD
inko, mňa dnes to upratovanie tiež pekne obišlo (-:O
a za málinko, som rada, ak som potešila(: ako budeš oslavovať? dnes už bude konečne tá "didžina"? ((-:O
uaaaa, kamaratka ma vola bud. týždeň na turistiku.. ja som sa teda vedela dochrámať v pravý čas....
inak, jak je možné, že v 3 nezavislých zdrojoch na nete som našla, že kedy je otvorená jedna lekáreň a ja sa tam dnes dotarigam a že sobota - nedeľa zatvorené.... ((((-: asi som si tam mala niekde kuknuť aj aktualizáciu stránky, len hm, vtedy ma nenapadlo... ešte že máme ten "super aupark",ktorý som včera tak statočne ofrflala :DD
ojka ja som so sportami na tom asi rovnako ako ty :D najlepsi adrenalin je aj tak pred skuskou :)