Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Bingham trpi sebatryznenim.-)
Inak aj ja mam rada bolest.Dnes som sa tak pozerala na moj porezany prst a ta rana sa mi nezda,tak som premyslala,ze si ho narezem este raz a lepsie vydezinfikujem...
Dnes mam zvlastne myslienkove pochody...
Inak som si urobila velku kaficu,ze sa idem ucit,ale priserne ma rozbolela hlava tak este pockam...vsak noc je dlha...
Ahojte,no vas citat...jedna radost:-)
Prave som sa vratila z Kramarov,ale nic nove nemam,lebo testy zacnu robit az v pondelok.Kazdopadne som sa dozvedela,ze mame davali v sanitke 2x adrenalin a tlak ma stale 90 na 50.V pondelok ide na testy na hematologiu.
Primarka tam nebola,pride az v pondelok,takze som sa ani nemala s kym porozpravat.
Inak nemocnica v hroznom stave,ta v GA je aspon v tomto lepsia.Ale zase,v GA je pacientov 1000(mozno ani nie) a na Kramaroch neporovnatelne viac...
lost...ja to robim pre moju zavislost od bolesti a (dalej to nebudem rozvijat)... :))
dokonca aj dazd sa so mnou zahrava... idem so psom, prejdem 1km a zacne poprchavat, este som ani v polke nebol a tak si poviem ze idem spat skratkou domov, nech nezmokne.. a potom prestalo aj poprchavat,, tak blizko domu mu poviem ze tak pod, ideme este okolo bytovky, nech sa unavis a akonahle som bol NAJDALEJ od domu, teda cca 250metrov (presne v polke toho kruhu), tak zacalo prsat :D
tak ale pes ani nezmokol, to je super :)
tak je toto mozne :D
obetujem 8eur na umyvarku a prejdem 40km a uz je auto take iste ako predtym?! :D
to je uplne zbytocne aj umyvat :) asi to len kazde rano rucne prebehnem nejakou handrou a bude OK :D
ja nechapem, ale tych musiek je extremne vela.. kazdy 1 km ich chytim minimalne 10.
tak ale ak by som to nechal tak a neprsalo by 1 tyzden, nedokazali by mi odfotit prednu SPZ :D
inko (: vyvetrané? vietor vo vlasoch? (((-: aj ste bronz chytili (;
smajli, sama by som to lepšie nevystihla ako inko ((((-: a to nejaký stály zákazník? (;
jo :D
smajli... "nas zakzanik, nas pan" mala by si ist :D
prave som dostala pozvanie od zakaznika .. ci s nim nejdem na motozraz nejaky.. no teeeda :D no a nejdem :D