Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Laurina22

Bingham trpi sebatryznenim.-)

Inak aj ja mam rada bolest.Dnes som sa tak pozerala na moj porezany prst a ta rana sa mi nezda,tak som premyslala,ze si ho narezem este raz a lepsie vydezinfikujem...

Dnes mam zvlastne myslienkove pochody...

Inak som si urobila velku kaficu,ze sa idem ucit,ale priserne ma rozbolela hlava tak este pockam...vsak noc je dlha...

Laurina22

Ahojte,no vas citat...jedna radost:-)

Prave som sa vratila z Kramarov,ale nic nove nemam,lebo testy zacnu robit az v pondelok.Kazdopadne som sa dozvedela,ze mame davali v sanitke 2x adrenalin a tlak ma stale 90 na 50.V pondelok ide na testy na hematologiu.

Primarka tam nebola,pride az v pondelok,takze som sa ani nemala s kym porozpravat.

Inak nemocnica v hroznom stave,ta v GA je aspon v tomto lepsia.Ale zase,v GA je pacientov 1000(mozno ani nie) a na Kramaroch neporovnatelne viac...

lost

dufam ze nam aspon Laurina dnesie dobre spravy :)

bingham a ake sporty robis, okrem posilovania a boxu? :)

to robis rekracne, ci profesionalne ? :)

lost

dokonca aj dazd sa so mnou zahrava... idem so psom, prejdem 1km a zacne poprchavat, este som ani v polke nebol a tak si poviem ze idem spat skratkou domov, nech nezmokne.. a potom prestalo aj poprchavat,, tak blizko domu mu poviem ze tak pod, ideme este okolo bytovky, nech sa unavis a akonahle som bol NAJDALEJ od domu, teda cca 250metrov (presne v polke toho kruhu), tak zacalo prsat :D

tak ale pes ani nezmokol, to je super :)

lost

tak je toto mozne :D

obetujem 8eur na umyvarku a prejdem 40km a uz je auto take iste ako predtym?! :D

to je uplne zbytocne aj umyvat :) asi to len kazde rano rucne prebehnem nejakou handrou a bude OK :D

ja nechapem, ale tych musiek je extremne vela.. kazdy 1 km ich chytim minimalne 10.

tak ale ak by som to nechal tak a neprsalo by 1 tyzden, nedokazali by mi odfotit prednu SPZ :D

ojka

inko (: vyvetrané? vietor vo vlasoch? (((-: aj ste bronz chytili (;
smajli, sama by som to lepšie nevystihla ako inko ((((-: a to nejaký stály zákazník? (;