Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, to bolo pred nejakými 2 mesiacmi v kine,... asi(-:O
hm, tak treba sledovať, ako sa bude nové inco realizovať, keď už budete dve (:
hm, hruška zelena? (((((: ešte to neodpuchlo,...ružové, teplejšie.... ale trošku to je asi lepšie ako včera... (samizda) (-:O ale tak uvidíme, čo to bude robiť... ak sa to nebude lepšiť, tak odcestujem z BA skôr a pôjdem k svojmu lekárovi (: ale si zlatá, že sa pýtaš, ďakujem (:

[zruseny1]

ojka, nevidela som to, dokonca som ani nepocula o tom?
to nové inco ..neviem este :D iba jeden prispevok som videla v tej teme -akutny nedostatok lasky-

a co dobreho robi nasa hruska zelena s rozbitym kolenom? uz to odpuchlo? :)

ojka

inko, jasné, že aj madagaskar je super.... inak, a videli ste rozprávku RANGO? že či sa mi to oplatí kukať ((((-:
ehm, a to nové "inco", to máme muža, či ženu? (: ešte som nemala tú česť (((((-:

[zruseny1]

ty si rovno zacal o peniaze? :D lostiiiiik:)))
takze si to zavesil na kliniec? tak skus nieco menej adrenalinove, napr. monopoly :P to je tiez sranda... jaj sice ty byvas sam, (myslim) takze nic

lost

nj, ja neznasam teoriu ja idem hned na prax :D

a tak som poker zacal hravat... a aj som skoncil :D to boli ale adrenalinove veceri :D

a hlavne tie nervy :D ale vdaka flegmatizmu som nevyskocil von oknom, kam by som ja len skakal, z prizmia...

[zruseny1]

jasne ze by som jej poradila pretoze jej ako neproficke by to bolo na nic :) takze preco nie? :)))
ale jasne jasne, ja viem, kazdy si ten svoj recept strazi

lost

Inkognito

ruku na srdce, poradila by si ty kamoske, ktora do FX nerozumie, ked by si ty bola proficka? :)))

ono nam sa "hovori" z tej "druhej strany" :D

[zruseny1]

nene... ja som iba prilezitostny hrac..ale mala som aj konto na nejakej pokrovej stranke:) potom sme to zrusili, lebo este sa je comu ucit, v mojom pripade :)

[zruseny1]

mam veru. velmi ma to rozosmialo :)dufam ze mi nebude robit hanbu :D
takze upozornujem aj vas ostatnych..je tu este jeden "incognito" ale nie som to ja:P

bingham, pretoze... a co ja viem? mozno ani nie :)
lenze ja slovensko zasadne neopustam, dalsia fobia totizto, cudzie krajiny a miesta