Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, to bolo pred nejakými 2 mesiacmi v kine,... asi(-:O
hm, tak treba sledovať, ako sa bude nové inco realizovať, keď už budete dve (:
hm, hruška zelena? (((((: ešte to neodpuchlo,...ružové, teplejšie.... ale trošku to je asi lepšie ako včera... (samizda) (-:O ale tak uvidíme, čo to bude robiť... ak sa to nebude lepšiť, tak odcestujem z BA skôr a pôjdem k svojmu lekárovi (: ale si zlatá, že sa pýtaš, ďakujem (:
ojka, nevidela som to, dokonca som ani nepocula o tom?
to nové inco ..neviem este :D iba jeden prispevok som videla v tej teme -akutny nedostatok lasky-
a co dobreho robi nasa hruska zelena s rozbitym kolenom? uz to odpuchlo? :)
inko, jasné, že aj madagaskar je super.... inak, a videli ste rozprávku RANGO? že či sa mi to oplatí kukať ((((-:
ehm, a to nové "inco", to máme muža, či ženu? (: ešte som nemala tú česť (((((-:
ty si rovno zacal o peniaze? :D lostiiiiik:)))
takze si to zavesil na kliniec? tak skus nieco menej adrenalinove, napr. monopoly :P to je tiez sranda... jaj sice ty byvas sam, (myslim) takze nic
jasne ze by som jej poradila pretoze jej ako neproficke by to bolo na nic :) takze preco nie? :)))
ale jasne jasne, ja viem, kazdy si ten svoj recept strazi
nene... ja som iba prilezitostny hrac..ale mala som aj konto na nejakej pokrovej stranke:) potom sme to zrusili, lebo este sa je comu ucit, v mojom pripade :)
mam veru. velmi ma to rozosmialo :)dufam ze mi nebude robit hanbu :D
takze upozornujem aj vas ostatnych..je tu este jeden "incognito" ale nie som to ja:P
bingham, pretoze... a co ja viem? mozno ani nie :)
lenze ja slovensko zasadne neopustam, dalsia fobia totizto, cudzie krajiny a miesta