Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ja viem po španielsky iba muchacha brava (bravo?)... alebo tak nejak :) pekne dievca :D
aha.. ja som myslela, že sa jednalo o nejaký kurz nad rámec..tak isto to fungovalo aj u nás...a tiež ste museli absolvovať predmet v cudzom jazyku?
kedysi mi tak dobre sla nemcina... teraz si nic nepamatam skoro, a to ma mrzi, lebo je to tazky jazyk ...a znovu ist odznova, br...
Lauri, aj to som zvažovala (-:O ale nesedelo mi tam to Espanolas.... no neviem, ale tak keď hovoríš, že to je v pohode... tak základ by teda bol :D
už teraz si tam vidím chyby :DDD
inko, neviem ako u vás na fakulte, ale u nás si jeden semester musela absolvovať jeden jazyk na najvyššej urovni a další semester hocijaký ďalší na nižšej úrovni, to bolo samizda v druháku, taká zlatunká drobnejšia staršia pani nás to učila (:
lauri, šikovnica si (:
hola! ¿Cómo estás? Mi nombre es Ojka y vivo en Eslovaquia. Este es mi excelente Espanolas ((((((((-: určite tam mám blud chýb, ale viac z pamäti bez externej pomoci už po tých rokoch nedokážem (((-: asi :D
ojka, na našej škole bola v ponuke aj španielčina? ja som kde zas bola...všetko prespím