Prečo ešte nespíte?

ojka

bingham, tak máš zameškané ((((-: treba pozrieť... (-:O
lauri, ja som sa španielčinu učila jeden semester... teraz by som sa vedela akurat tak pozdraviť, povedať jak sa volám a kde bývam :D

Laurina22

Spanielcina je krasna a nie je vobec tazka...I ked ja ked som isla do Barcelony uz aj s certifikatom v ruke a tvarila som sa velka spanielka,aj tak som sa vies co dorozumela.Nic:-)Lebo tam su sami katalanci a ti sa so mnou spisovnou spanielcinou aj tak nebavili:-)Cize prve dni som aj tak rozpravala anglicky...

Laurina22

Spanielcina je krasna a nie je vobec tazka...I ked ja ked som isla do Barcelony uz aj s certifikatom v ruke a tvarila som sa velka spanielka,aj tak som sa vies co dorozumela.Nic:-)Lebo tam su sami katalanci a ti sa so mnou spisovnou spanielcinou aj tak nebavili:-)Cize prve dni som aj tak rozpravala anglicky...

ojka

binghi, no jedna časť bolo s tou princeznou Rúžičkou, princ Kalabus a to, nie? druhá časť bola na divokom západe a tretia cesta okolo sveta (:
lauri, no neviem, či sa tie jazyky podobajú,... ale španielčina je krásny jazyk... a jak to je podobné taliančine, tak potom schvalujem (:

Laurina22

Ojka nie taliancinu,ale spanielcinu.Som sa ucila.Ja talianom rozumiem,ale len troska.Taliancina a spanielcina su podobne,ako slovencina a polstina?