Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak povedz ojka :) sme same ucho:P
bingham, tak máš zameškané ((((-: treba pozrieť... (-:O
lauri, ja som sa španielčinu učila jeden semester... teraz by som sa vedela akurat tak pozdraviť, povedať jak sa volám a kde bývam :D
Spanielcina je krasna a nie je vobec tazka...I ked ja ked som isla do Barcelony uz aj s certifikatom v ruke a tvarila som sa velka spanielka,aj tak som sa vies co dorozumela.Nic:-)Lebo tam su sami katalanci a ti sa so mnou spisovnou spanielcinou aj tak nebavili:-)Cize prve dni som aj tak rozpravala anglicky...
Spanielcina je krasna a nie je vobec tazka...I ked ja ked som isla do Barcelony uz aj s certifikatom v ruke a tvarila som sa velka spanielka,aj tak som sa vies co dorozumela.Nic:-)Lebo tam su sami katalanci a ti sa so mnou spisovnou spanielcinou aj tak nebavili:-)Cize prve dni som aj tak rozpravala anglicky...
kalabus ??? :DD tak na toho si nepamatam...ale ja som videl iba tu jednotku...som nevedel ze su aj dalsie...
binghi, no jedna časť bolo s tou princeznou Rúžičkou, princ Kalabus a to, nie? druhá časť bola na divokom západe a tretia cesta okolo sveta (:
lauri, no neviem, či sa tie jazyky podobajú,... ale španielčina je krásny jazyk... a jak to je podobné taliančine, tak potom schvalujem (:
bingham,raz ked budem mat naladu na rozpravku si ho pustim :)
to je este aj dvojka a trojka ??? :)
binghi, presneeeee, toho máme doma veru napozeraného (: jednotku, dvojku i trojku (: