Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

madagascar sa vam nepaci? :)
moja najobľúbenejšia postavička je pinocchio zo shreka: "nosím dámský spoďáry"
:)

[zruseny1]

ako si skrotit draka- zaspala som :)
pre mna nic moc no :D

lost, mali sme 30 000 eur, podla vlastneho vyberu dat minimalne tretinu do fondu- a zvyšok buď do komodít, menových párov, akcií, dlhopisov- tie si nikto nedával, lebo na tri mesiace sa neoplatí ísť do dohopisov
no a investovali sme to niekedy 15.2 a koncom mája sme to uzavreli...pocas tohoto obdobia sme si to portfolio nemenili :) ale znamku nam to neovplyvnilo nastastie :D inak bola som nakoniec v slabom zisku
jaaaaj..este psenicu som mala, lebo som cakala ze jej cena pojde hore, kvoli zlej urode z minuleho roku...naopak, pri psenici som bola tiez stratova
ale dobry napad to bol s tym investovanim:) aspon male rozptylenie od klasickych omacok a teorie

lost

A to ste mali tak, ze na zaciatku sa rozhodnut kolko % kapitalu kam pojde a v isty den vsetko vybrat, alebo ste mali k dispozicii 100% kapitalu a mohli ste s nimi gamblovat podla vlastneho uvazenia, napr 1 den sa zviest na striebre, predat, potom akcie, predat, spat do striebra atd?

lost

No to striebro bola vyborna volba :)

A myslim ze hej, daju sa tam znasobovat velmi tie straty/zisky :)

No ja som v tom case viac ani nemal :D prisiel margin call :o)

no mozno fakt demo ucty a budu na vas zarabat, ak si na tie ucty date realne $$$ :) (tomu sa hovori affilaite :D isto poznas :) )

ojka

inko,láska ako z rozprávky predsa (: ja som tu rozprávku už videla zodvakrát (-:O ale na konci som tiež raz aj slzičku vyronila.... ale zlatunký tam bol aj ten chameleon Pascal (: som nemohla z neho...
lauri, jasné, aj draka som už videla, tiež moja srdcovka, ktorú mám aj v PC uloženú (-:O

[zruseny1]

ojka, tak vydrz do konca :) ja som nakoniec pri tej rozpravke aj plakala :(
ako jej odstrihol vlasy, aby ju zachranil...ach...krasne :))

bingham... fuf... kup letenky, mozeme ist, ale budes este nakoniec lutovat :D

lost, moja pamat je dost zla:) kratkodoba mi mozno funguje ako tak...inak som si najprv myslela, ze byvas v Pezinku, nieco take sa mi marilo
k tomu forexu, ja netusim co nas tam chcu ucit , mozno nam budu kazat zriadit si nejake demo ucty,
to, ze si stratil 50 eur je este velmi slusne, tam je tusim pakovy efekt az 100...ked sa zisky znasobuju, ale takisto aj straty sa znasobuju stonasobne...asi... ci nie? Ja uz neviem :D
v poslednom semestri sme v ramci jednoeho predmetu mali akoze investovat 30 000 eur, ci uz do komodit, fondov, akcii atd...a na konci semestra sme mali zbilancovat ako by to asi dopadlo... tak ja som investovala do striebra ( to sa pekne zhodnotilo, islo paradne hore), akcií Chevronu, nejaky ten fond a uran...uran mi vsetky zisky takmer vynuloval :D ale kto mal vediet ze bude zemestrasenie v Japonsku a problemy v tych ich elektrarnach...takze uran isiel brutalne dolu :D mozno este aj ide, uz to nesledujem

ojka

lauri, tiež si rada kukneš rozprávočky? (:
ja ich milujem... a ked idem niekedy na nejaku do kina a kuknem, že všade malé deti, taký štupli ehm, a ja taká žirafa medzi nimi :D