Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bingham zase asi prehanal s cvicenim ze uz ide spat :)
tak dobru, pekne sny bingham, o cinkach a lavicke (!) :)
jaaaj, tak teda všetkým, čo sa chystájú pod perinu a do ríše snov prajem bru noc,... (: a začnite ten nový týždeň v pohode (:
lost,... ja mam tiež najväčší problém porozumieť hovorenému slovu... lebo tak, keď to vidíš napísané... tak slovíčka sa môžeš naučiť... vetu prečítať viac krát... ale povedať angličanovi zo 5 krát - sorry, ešte raz a pomalšie poprosím, to nie :DDD
coze?:D 21.000 je moja?:DDD ale ja som slubila binghimu ze mu tu prvu tisicku necham :( on, sa teraz nahneva, fnuk :D
ojka
jaa? neeee :D kdezeeee :D
anglina to bol jediny predmet na ktory som sa neucil vobec :D
na ine som si robil aspon tahaky :)
avsak, na nete som spoznal vela anglicanov.. a tak jediny sposob ako sa dorozumiet bolo anglictinou :) cize vlastne len citanie/pisanie.. ale ze by som s nimi volal cez skype atd, to nie, extremne ojedinele, ot len ked som musel volat na customer support, tak tam.. a ten britsky prizvuk, to je radost lustit :D
tak dobru noc vam aj ja prajem :)
inko...tebe zvlast dobru nocku :)))
chtel bych bejt ten knedlicek :DDD
zatial dobree adam, uvidime ako to skonci :D
Adam, ten filmik som kedysi videla (: a podľa mňa to tam je perfektne znázornené, jak to momentálne je....
myslím, že niektorí ľudia až moc všetko na tom FB prežívajú.... dobre, že tam ešte nenapíšu, kedy boli na wc a pod.... /-:
ja netvrdím, že tam nechodím, ale niektoré veci (správanie ľudí) mi príde už dosť také uletené...