Prečo ešte nespíte?

lost

ojka

asi tak :)

so mzvedavy ake to bude v realite, ale zatial je to OK, i ked zaital som bol len par km na zapad, nic moc

[zruseny1]

bingham zase asi prehanal s cvicenim ze uz ide spat :)
tak dobru, pekne sny bingham, o cinkach a lavicke (!) :)

ojka

jaaaj, tak teda všetkým, čo sa chystájú pod perinu a do ríše snov prajem bru noc,... (: a začnite ten nový týždeň v pohode (:
lost,... ja mam tiež najväčší problém porozumieť hovorenému slovu... lebo tak, keď to vidíš napísané... tak slovíčka sa môžeš naučiť... vetu prečítať viac krát... ale povedať angličanovi zo 5 krát - sorry, ešte raz a pomalšie poprosím, to nie :DDD

[zruseny1]

coze?:D 21.000 je moja?:DDD ale ja som slubila binghimu ze mu tu prvu tisicku necham :( on, sa teraz nahneva, fnuk :D

lost

ojka

jaa? neeee :D kdezeeee :D

anglina to bol jediny predmet na ktory som sa neucil vobec :D

na ine som si robil aspon tahaky :)

avsak, na nete som spoznal vela anglicanov.. a tak jediny sposob ako sa dorozumiet bolo anglictinou :) cize vlastne len citanie/pisanie.. ale ze by som s nimi volal cez skype atd, to nie, extremne ojedinele, ot len ked som musel volat na customer support, tak tam.. a ten britsky prizvuk, to je radost lustit :D

ojka

Adam, ten filmik som kedysi videla (: a podľa mňa to tam je perfektne znázornené, jak to momentálne je....
myslím, že niektorí ľudia až moc všetko na tom FB prežívajú.... dobre, že tam ešte nenapíšu, kedy boli na wc a pod.... /-:
ja netvrdím, že tam nechodím, ale niektoré veci (správanie ľudí) mi príde už dosť také uletené...