Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Laurina...ja som strážila sestrinych chlapcov :)
to bol až taký milý lekár..možno sa tam u neho ocitneme ( keď vrzvíš, že obličky...) s tým mojim synovcom...
Laurina...to je dobry napad s tymi ladvinami....aj ja som sa zamiloval...idem skocit z mosta ;)
bingham
to je sice fajn ale 170>40 je trochu moc :)))
uz som isiel dole z R1, hovoril som su ze aha bus, mam tam cca 200metrov miesta, dam ho ci pojdem pomaly za nim? vtedy som si myslel ze ide aspon 80-90kmh, a ja ze no ok nebudem robit blbosti, co ak to nestihnem.. a tak spomalujem spomalujem az spomalim na 40 :D ja ze ako je to mozne, kde sa ten bus vzal, uplne prazdny a takto ide :D ja ze tam je aspon minimalna rychlost..
tesne predtym z D1 na R1 ta 270st zakruta, taka dodavka alebo minikamion netusim ako to nazvat, ide si predomnou 70-80kmh ja ze skoda, nebudem mat tu zakrutu len pre seba.. a on potom pokracuje v odstavnom pruhu :D (isiel uplne vpravo, asi si nevsimol, ze ten treti pruh dalej nepokracuje...)
uz ma to prestava bavit takto cestovat :D esteze nemam bmw :P to by bola skoda, ak by sa mu nieco stalo :D
obvlast milujem tych, co letia 120kmh v strednom pruhu po celych 40km bez ohladu na to kolko aut brzdia..
:D AVE NOHA! :)))
ale mne sa aj ta noha paci...a tie tenisky su tiez dobre :)
no hlavne, že za vlak by som vysolila trojnásobok, čo trojnásobok, štvor- nepôjdem presa druhou triedou :)...stále sa to neoplatí lost :D
ojka, ja som myslela, že výťahy vôbec nemáte..no keď máte a pokazené tak s tým nenarobíš nič, hm :) aj tak je to nebezpečné miesto :)
bingham, ano srandičky srandičky :D normálne až nohu tam mám :D inak tie tenisky mám už 4 roky a stále sú ako nové :) ale na túru nie najvhodnejšie
Lost moze tu sa moze vsetko :)