Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nebude mu niečo, keď toľko vypsáva? havino bufeťák:)
a máš nejaký zaručený recept na ten dlhý spánok?:D by som vyskúšala na tých mojich zasrankov
hahaha :D ojka, to je perfektné...ide sa do Virgínie :D
V Arkansase je nezákonné nesprávne vysloviť meno štátu- na koktavých zase nikto nemyslel
ojka, no pozerám, že máš nejakú vrtuľu v zadku :D ja mám na dnes odmakané, takže už len veget...ak nerátam večerné stráženie detí..skúsim ich vytrápiť ako lost svojho psíka :D aby sa im dobre hajalo
ja by som najviac privital:
zuvacka na zemi = 100eur
este viac sa mi paci:
V krajine si dávajte veľký pozor na odpadky, ich odhodenie na ulici vás môže stáť nie tak veľa peňazí, ako verejnú hanbu. Previnilci musia očistiť ulice v oblečení s nápisom „neporiadnik“ a dokonca môžu dostať trstenicou.
:D
ale niektoré z tých zákonov by som veru aj na Slovensku videla rada uplatňované
tvnoviny.sk
aké srandovné niektoré,... na hlavu postavené (((-:
inko, ja som mala včera nenormálnu chuť upratovať, dosť nevhodná chvíľa :DDD noooo, ale jasné, že som ho pekne odzdravila, ale musela som sa z toho šoku kapánek spamätať ((;
jaj, ojka napapaná, môže isť makať ďalej (: čo porábate dnes vy?
ojka a ty si sa mu z toho šoku neodzdravila, čooooo
ojka, ešte zatiaľ nie, možno raz..pridáš sa? :D ale lost vraví, že som nebezpečná, mohla by som to občas využiť vo svoj prospech :D ale je pravda, že dokážem vypátrať veľa vecí :)))
keď mne bolo zle, vyumývala som okná na celom dome... aspoň bola pochvala od maminy :)