Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

nebude mu niečo, keď toľko vypsáva? havino bufeťák:)
a máš nejaký zaručený recept na ten dlhý spánok?:D by som vyskúšala na tých mojich zasrankov

lost

no moj pes od prakticky 22-23 stale spi :D 1x som ho zobral rano von a stale spi :D

no to bude sranda ked sa prebudi a potom taka atomovka na cele poobedie a vecer :D

[zruseny1]

hahaha :D ojka, to je perfektné...ide sa do Virgínie :D

V Arkansase je nezákonné nesprávne vysloviť meno štátu- na koktavých zase nikto nemyslel

ojka, no pozerám, že máš nejakú vrtuľu v zadku :D ja mám na dnes odmakané, takže už len veget...ak nerátam večerné stráženie detí..skúsim ich vytrápiť ako lost svojho psíka :D aby sa im dobre hajalo

lost

ja by som najviac privital:

zuvacka na zemi = 100eur

este viac sa mi paci:

V krajine si dávajte veľký pozor na odpadky, ich odhodenie na ulici vás môže stáť nie tak veľa peňazí, ako verejnú hanbu. Previnilci musia očistiť ulice v oblečení s nápisom „neporiadnik“ a dokonca môžu dostať trstenicou.

:D

ojka

inko, ja som mala včera nenormálnu chuť upratovať, dosť nevhodná chvíľa :DDD noooo, ale jasné, že som ho pekne odzdravila, ale musela som sa z toho šoku kapánek spamätať ((;
jaj, ojka napapaná, môže isť makať ďalej (: čo porábate dnes vy?

[zruseny1]

ojka, ešte zatiaľ nie, možno raz..pridáš sa? :D ale lost vraví, že som nebezpečná, mohla by som to občas využiť vo svoj prospech :D ale je pravda, že dokážem vypátrať veľa vecí :)))