Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
cica mica a to akým štýlom ťa bude trénovať, v čom? (:
nooo, a čo sa týka toho netu, mobilu.... starí rodičia žili v takej jednej dedinke, kde ani net a ani signál na mobil,... to boli super prázdniny....Ale aj teraz sa viem aspoň raz do roka vypariť niekam do tramtárie na kraj slovenska, kde signál na mobil nie je... super pocit (:
laurina...hmmm....dobrá :D to koľko za neho budeš cvakať?
ja sa môžem pochváliť iba vlastným kaderníkom :D
ale nie žartujem...frajer mi raz podstrihol vlasy :D
lost, neviem či by som vedela prežiť bez neho, je to užitočná vecička... ale zbožňujem pocit keď ho vypínam :D tie hovory ma niekedy ubíjajú...večerala si? obedovala si? čo si jedla? nešla si spať neskoro? obliekaš sa poriadne? nemáš holé kríže? :))) to sú základné mamine otázky...vtedy by som mobil hodila čo najďalej :D ale to sa asi každá mamina tak bojí o svoje bábätko..ja ním budem asi aj do 40tky :D
a nemusíš si kupovať nový, k nejakému paušálu by si si určite vedel vybrať z ich ponuky
Inkognito
FAKT by si vedela prezit bez mobilu? :)
A co tak bez netu? :)
ja tiez nenavidim svoj mobil, lebo:
1. je stary a ma doskrkany displaya nie je na neho vidno za slnka, musim si vzdy tienit
2. casto len tak z nicoho nic pretrhne hovor (nekvalita operatora?)
3. VZDY volaju v najnevhodnejsi moment, preto si casto vypinam zvonenie a potom to zabudnem zapnut a potom je problem ze "nedviham"
4. ak je mobil hore displayom nie je ho na sedacke vobec pocut ze zvoni
5. nenavidim na tom pisat SMS :D
6. dnes stoji novy mobil povedzme 100 eur, za rok ho predam mozno za 20eur..
super :) inak by mi to ani nevadilo:D v pohode by som mohla existovať bez neho, ibaže budúci týždeň očakávam dôležité telefonáty :D
lauri, to som rada :) spánok a hudba dokážu divy :))
ach bože...poraďte
veľmi často mávam vypnutý mobil, nemám rada keď ma otravujú..no a našla som synovca zašitého v mojej izbe s mojím mobilom a už samozrejme stihol trikrát naťukať zlý PIN... grrrrrr..a nemám nikde katričku s puk kódom... keď pôjdem do T-Mobileu tak to tam nejak vyriešime?
prerazím krpca krpatého!!!