Prečo ešte nespíte?

bingham

a tusim ma dlhe cierne vlasy...no tak to ano...moze byt :D

mam za sebou tazky den...a tak som hladny ze sa mi z toho hlava kruti :)

[zruseny1]

jaj ty si mal ten super kupón :D my sme s nimi taaak kšeftovali :D
ja neviem, mne tie paušály nikdy nesadnú..stále platím príliš veľa...

Laurina22

Vsak sem tam sladke mozem,to vyskacem.No,len teraz mi ju uz asi zakaze,uvidime:-)DObre priatelia,idem pozerat Nekdo to rad blond:-)

Papa zatial

lost

Inkognito

to je to -75% z pred dvoch rokov, nedavno mi volala teta, ci nechcem 120 minut za 12 eur :D:D:D

tak som jej povedal, ze mozno ak to znizi o 70% tak uvazim ci to zoberiem :D

ale tak ona len ze "tak nemate zaujem ze?" ja ze tak nie.. a koniec :D tak kratky rozhovor, to je unikat :D ani som si z nej nerobil srandu, lebo som bol busy being lazy...

bingham

aj mne sa vsetko kruti...ale nie z bublifuku :))

lauri...ja ze ty uz si cica mica... :)...ale dobre si sa rozhodla...treba na sebe makat...

[zruseny1]

Laurina, ty chudneš? heej a čože to bolo minule s tou nutelou? :D
lost no to je dosť výhodný paušál:) ja mám dvojnásobok minút a platím oveľa viac

úú padám, odstrážené pre dnešok :D decká sa unavili...ja tiež :) urobila som bublifukom tisíce bubliniek..a teraz mám odkysličený mozog..všetko sa krúti :)

lost

Inkognito

no mam pausal 100minut za 6eur :)

to mistaci, nechcem sa upisat :D

akoze mam nejjaku nokiu expres music v sufliku, len sa mi to nechce vyhrabavat :D ale asi budem musiet, uz to tam 2 roky lezi prachom :)

Laurina22

Uvidime kolko este sa dohodneme:-)Ale tesim sa.Bude ma mat na starosti v posilke,to je vsetko.Ukaze mi tie psravne cviky pre mna a zostavi mi aj jedalnicek.