Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

hmmm...vy ste tu včera buntošili? :D som myslela, že tu nikoho nebude
zase ste květákovali :D
ojka, ty si sa pýtala na moje meno?:D trubka moja, veď si mi nedávno blahoželala k meninám :DDDD ty prezraď svoje! :)))
len sa nerozbíjajte s tým cvičením:) všetko s mierou, to platí hlavne pre jedného pána

ojka

inak, rozmýšľam, prečo má naš havo v obľube vždy "ukradnuť" len moje papuče a potom ich dokúsať, jak sa len dá, to mi je dilema ((((-:

ojka

ahojte (:
lauri, tak tak, daj si riadne do tela, bude lepšie (: tak utííííkej, síce už si asi aj späť ((;
zuzic, prečo si myslíš, že tu zabíjame toľko času? niekto sa dokáže učiť aj pri PC, a niekto aj musí, keď ho treba (; chodíme aj do práce, aj do školy, aj von s priateľmi, aj do prírody, aj sa venujeme rodine, známym, pečieme,varíme, upratujeme, oddychujeme.... atď, atď. no a v noci, ja osobne bývam na nete najčastejšie večer, z viacerých dôvodov (; a dá ta popri tom robiť aj kvantum iných vecí (:
a tebe sa ako inak vodí? známky máte už pokrúžkované v škole? (:

zuzic_

hm mam otazku:)
preco travite tolko casu na internete? ucit sa pri nete aj tak neda...a vo volnom case preco radsej niekam nevybehnete, nezabavite sa, alebo nespravite neico pre svoje zdravie?...
a piatky byt na nete...to uz vobec nechapem:D