Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
A este nieco :D
Dnes par minut na SC > TT a totalne som vycerpany :D:D
To je NESKUTOCNE co sa tam dialo :-O
Uplne bez srandy dnes a bez prifarbovania... kolona vozidiel v torch pruhoch, kazdy obieha ako chce, z rpava, z lava.. odstup vzdy mensi ako 25 metrov.. bez ohladu na ved a pohlavie - kazdy robil 3,1415coviny..
Bavil som sa o tom s clovekom co sa tomu rozumie vcelku dost a bolo mi povedane ze je to tam fakt dialnica za ktoru je nezakonne pytat si peniaze (dianicnu znamku) a myslim ze je to pravda..
Ved to je SIALENE... a toto je POKRYTECTVO staresiny... 3,1415cuju na mladych, ze zabijaju - ale co robia ONI ?! jazdia na D1 ako samovrahovia... Velka skoda ze som nemal kameru so sebou, no nabuduce si ju vezmem a len tak sa prejdem tam a spat par krat.. zoberiem nejake super hudbu a idem spravit film..
a potom ho dam an internet a opytam sa ich, ze ako maju tu odvahu trepat na mladych ludi, ze su nebezpecny.
vdaka tejto retardacii platim taku vysoku poistku (havarijnu) ze ziram..
lebo DISKRIMINACIA!
- muz
- mlady
- ma auto
LOL!!!!!!!
Mam genialny napad, ako s ludom vybabrat..
Kupim si billboard a tam napisem:
~~~~~~~~~
kedze ludia miluju odlepovat inzeraty z vchodovych dveri, ale seru na bordel co maju na travniku, tak tu je moj inzerat;
X ... Y ... Z
a kludne puknite od zavisti.. buahaha
Vas... lost..
~~~~~~~~~
Este len musim ziskat nejak kontakt na prevadzovatela billboardu a fakt to srpavim..
to mi velmi kazi chut pomahat ludom :)
a velmi mi to pridava na chuti rano kupit pekaren a zatvorit ju do 17:00 a potom ju otvorit a predavat suche rozky za 5eur kus.
len tak z principu, lebo jedine co na tomto svete z celeho srdca nenavidim je (teraz som zabudol ako sa tomuto hovori, ale: nieco v zmysle "ked si so mnou a pomahas mi, milujem ta, ked ta nepotrebujem, pal do...)
asi by som mal daleko kvalitnejsi zivot ak by som sa riadil podla "neokradnes suseda, okradnes rodinu" aby som bol fifty fifty s okolim :)
rozmyslam, rozmyslam, ale asi si hodim mincu :)
no zámerne sa pýtam :D lebo niektorí si pod tým predstavujú iba prvú časť tej vety :D
ale malo by to byť ako vravíš, no
čo rozumieš pod pojmom sociálne cítenie? :)