Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, asi som to nesprávne pomenovala :DD to sú zliepané piškotky, obalené v čokoláde a vyčačkáne všeliakými ozdobami,... no ale je to sladké, tak je to kolačik a basta (-:O
nooooo, tak teda nie bosorka ale potvorka, môže byť? vyber si ((:
bedminton, fíha, to si hrala telom i dušou (: ja mám také hopkajúco-behajúce športy zakázané (-:O si bola s deťúrencami? (:

inkognito.

ojka, už aj ty? :D ach, že bosorka, tuším už aj hodinu mi to nikto nepovedal :D ja nič..ja muzikant :)

radosť mať doma takú ojku, čo stále pečie:)

ja dnes už asi nič, ojka. žiadne plány...práve som podala heroický výkon v bedmintone ..takže momentálne nohy na stole :) a nesmej sa..ono je to dosť náročný a rýchly šport:)))
ale išla by som niekam... doparoma

ojka

inko, ty bosorka :DDD nepokúšaj ho.... náš lost vydrží aj ďalší mesiac ((:
nooo, dnes večer?upratala som si, kolačik urobený, tak už snáď len nejaký ten oddych (: a vy aké plány na večer? inko, pochváľ sa (;

inkognito.

čaute :) dneska že je sobota? pffff... ani sa mi nezdá
lost za odmenu si dopraj KFC :D nejaké to chrumkavé kuriatko by sa potešilo:)
ojka, ano poblahoželajme si teda k tomu nášmu ufónskemu sviatku :)
čo zaujímavého plánujete na dnešný večer?

ojka

lossst, ŤAPI ŤAPI ŤAP, tak to si zaslúži riadny potlesk.... fíha, to máš niekto v kalendáriku poznačené? (((: ale inak to je super... si dopraj aj niečo za odmenu, ako ďalšiu motiváciu do budúcnosti (;
som vedela, že to dokážeš, stačí ťa len vyburcovať (((;

lost

ja som vsade :D ale tak asi v BA bude najvacsi vyber :))

ojka, noo nedela a...a...aaaaa.... cely prvy mesiac bez K.....Kaaaa.... KFC :D

ojka

lost, noooo, zajtra bude prvá prázdninová nedela, či? :DDD
viem aké okuliare myslíš, ale to nie sú heliovky. To sú také, že vyzerajú ako normálne(vlastne sú to dioptrické), ale na slnku, ti stmavnú, a plnia vlastne aj funkciu "slnečných okuliarí", robia ich buď modrej alebo hnedej farby, teda aspoň s takými som sa stretla.
hm, do hrášku, začalo mi sekať CD-čko vo veži... tssssss....

lost

nooo, kamos tiez nosi bezne okuliare a povedal mi ze nasiel optiku kde robia take ze tesne pred slnecne okuliare pripevnia slnecne (alebo tak nejak to pospajaju) a tak ma aj bezne aj slnecne (sklicka su tusim bud priamo spojene, alebo 1mm medzera medzi nimi)

to su tie heliovky?