Prečo ešte nespíte?

lost

nj, prave ten mbank s 0,9% :D ale tak aspon na to euro na ten PIN mi to zarobi :D:D:D (to si uz radse jzahram poker, tam su krajsie percenta :D:D )

tak aj aj by som uz mal ist, zajtra tazky den :D

tak gn :)

inkognito.

hmm..hotovosť? teraz..keď inflácia stúpa? to by si o pár rokov nemal žiadnu hodnotu...takto aspoň -minimum- na nejakom tom vklade zarobíš...hej, to som dala silné slovo, viem :D ale aspoň to tú infláciu trochu vykryje... i keď... často iba zčasti...
no lostidlo... idem spať :D
tak dobrú noc :)

lost

ja by som najradsej dal niekomu kapital nech mi s tym zaraba :D
no je to asi kapanek nebezpecne :)
idealne je si to manazovat sam pre seba, ale to je taka mravencia praca :D

inkognito.

na urán mám ťažké srdce :D všetky zisky mi vymazal, keď šiel po japonskom zemetrasení dolu..ale už to nesledujem :)
nebavilo by ťa investovanie? no mňa teda veľmi :) taký jemný adrenalín to je... ale musíš vedieť veľmi dobre predvídať...a to vraj viem...len či aj v ekonomike..hmmm:D

lost

no u TB ucet nemam :) i ked ho chvalia, ale 5eur mesacne sa mi za to platit nechce :)
+ nemam rad tenich IB (rok stary co bol), taky smejd :) milion planovanych prestavok..

hold, clovek aby mal ucet v kazdej banke, aby bol flexibilny :D

inkognito.

no ja sa tiež nikdy neviem rovnako podpísať... lebo ľaváčka... :D
sa vždy spýtam, kedy- v ktorom roku som dávala podpisový vzor..a potom sa už len snažím spomenúť, či som vtedy ešte písala pekne:)
ale tuším tatrabanka zaviedla digitalizovaný podpis...niekedy pred pol rokom..alebo plánovala (?)