Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, jaj jasné :D veď my baby nikdy nefrfleme:D
no bola som, na dvoch... a už pracujem... a už ani nevládzem :D musím sa dať za dve hoďky dokopy, aby som zvládla ešte jeden minikoncertík :)
lost... pst, nie .takéto počasie je ideálne :)
tak pekný piatkový podvečer:)
inko, ja nefrflem, ja len robím minipoznámočky :DDDD ja som sa s Bratislavou už za tie 4 roky nejak zmierila, takže ma to nevytočí, len zakaždým fascinuje :DDD a už si bola na tom pohovore, čo si tu spomínala? (:
lost, ja mám takého ciťáčika, že tak skoro veru liať neprestane (-:O ale dúfam, že potom budú aspoň huby rásť :DDD Však sa aj hovorí, že "rastú ako huby po daždi" ((:
no toto... vcera moj psik krasne umyty.. krasne ostrihany, prideme domov a ked mame ist von, PRSIII.... chudak, mal tolko energie a musel to dusit doma :(
tak ale aspon sa recistil vzduch :) to som muse lbyt vcera vonku 30 minut bez daznika :D prijemne osviezenie :D
ale snad dnes uz prsat prestane :)) nech je radsej 40C vonku :D:D:D:DD hahaha :D
ojka, nikdy tu nie sme sami:P...furt sa niekto pozerá :D bububuuuu..to mám z tých hororov..nevadí, obmedzíme
nefrfli na bratislavu, ty potovorka..buď rada, že sa ochladilo :D ja dnes asi zmrznem..nemám tu žiadne teplé oblečenie...ajajaaj
system, zdravie "normálne" funguje, len je zasa problém v prihlasovaní na túto stránku, čo bolo aj pred pár dňami (:
zdravíčko (:
ako som tak rozmýšľala, ja by som Bratislavu zaradila medzi naše známe divy sveta,... ono, totižto môžte mať aj 20 dáždnikov nad sebou (obrazne povedané) a aj tak sme mokrí do nitky,... fascinujúce... ((: zaplavené chodníky, okoloidúce autá robiace niekoľkometrové fontánky.... keď to tak zhodnotím, aaaach, ako dobre, že som už doma ((: i ked, musela som si vo vlaku v kupečku nahlas spievať, aby som tam nezaspala, lebo som tam bola už sama :DDDD
cavte to som ja System :D nejde sa mi prihlasit. dokonca z firefoxu mi nejde ani otvorit stranku vypise : PHP Warning: session_write_close() .... atd.. vcom je chyba ? :P
pekny vecer prajem :))
Mne dnes totalne ale absolutne sibe...
najskor si myslim ze je utorok, mozno maximalne streda, a kamos sa mi smeje ze HAHA, ved je stvrtok.
potommi vola niekto ze dnes nestiha, tak zajtra... ja uvazujem ze zajtra ?! ved v sobotu sa nedela... ale bol som ticho, ja ze su tam do vecera aj v sobotu..
a az teraz mi tuklo ze zajtra je piatok :D:D
totalne ma nieco myli :D
netusim preco :D ale nepil som :D