Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no lost, ja teda žehlím frajerovi často košele a dosť dlho a teda máš sa na čo tešiť :D ano viem aké myslíš..tie tričká s golierom akoby :) hej, to je naše obľúbené...a rozdiel je v tom, že ..hm...tak ja si to na tú dosku navlečiem a tak žehlím... a potom si to len posúvam... na stôl nenavlečieš :D jedine že by si nosil XXXXXXXXL veľkosti...a na doske je dobré aj to..že keď chceš ožehliť časť chrbátovú--- ale tam hore pri krku proste...tak to si vieš pekne dať na ten jeden koniec dosky..na ten oblúčik... :D bože...šak už ťa prekonávam v dĺžke príspevku
ojka..nabila som ho aj s kŕčom v nohe..darmo má kondičku ako málokto...tu ju nie je až tak treba :D
lost, podľa mňa aj keby ju tam nebali priamo v predajni, tak sú schopní do pár dni ti ju zabezpečiť a potom by si si pre ňu prišiel (:
ach, havina učiť žehliť? ti nestačí, že sa naučil už mäsko ochutnávať, že ktoré je lepšej akosti ? :DDD
ojka
jo presne to som chcel kupit :) tu najspodnejsiu... len som najskor odoslal hentu a ze uz nebudem spamovat :D
vyzera celkom "inteligentne"
snad ju niekde v BA budu mat v pondelok rano :D
straaasne nerad cakam na postarku alebo kuriera :D
vzdy ma zobudia rano :DDDDD
mozno naucim psa zehlit? :D
Lost, www.hiteko.sk táto spoločnosť predáva tiež takú podobnú deku, ale je kapánek drahšia a v BA majú 3 pobočky, v ZA a MT jednu (:
keby si chcel tú deku z tvojho linku, tak hm, v Nových Zámkoch by ti ju možno vydali (((:
hm, našla som aj iné internetové obchody, ale paradoxne je všetko v čechách, takže poštovné bude asi drahšie..
ale inko našla celkom fajn riešenie :DDD nájdi si poriadnu ženskú a bude po starostiach (;
inko, a nechalo ťa to "veľké dieťa" vyhrať? či si ho bez milosti "bila"? (((;
a nájdi si ženu..už len kvôli tomu žehleniu sa to oplatí:))))
ojka, tak či tak je to mňamka
nie, žiadne deťúrence tentokrát..to by som si moc nezahrala :D síce, je to také jedno veľké dieťa svojím spôsobom...veď poznáš to, myslím :D :)
lost, kúp si radšej dosku... ja na stole žehliť neviem... teda, napríklad košele sa super žehia na doske, na stole by som ich neožehlila...ale ty asi nenosíš veľa košiel...
na toto napisem knihu :D
tvrdy zavislak na KFC prestal zo dna na den, pretoze KFC papierovy pohar mu oznacila sedacku :D
hmm, ale inac.. neviete kde sa da o takomto case zohnat DEKA na zehlenie? :) nieco taketo : www.zasielkovyobchod.sk
lebo doska sa mi zda byt 1. mensia a 2. nepraktickejsia.. a toto len hodim na stol a ide sa :D