Prečo ešte nespíte?

ojka

no jo, laura už trsá kdesi na svadba s družbom svojim ((-: sa jej neviem dočkať, chcem sa jej opýtať, jak bola učesaná... pottrebujem sa nejak inšpirovať... chlapi, dajte nejaký typ ((:

ojka

toto leto je také leto návratov (: objavil sa tu aj bingham, aj zuzic trošku a teraz aj ty (: robíte mi radosť... ešte by som tu privítala aj iné tváre stratné ((:
teraz neviem, jak ťa tu mám oslovovať :DDD
ale tak náhodou , tvoje konverzácie so zuzic tu boli zlaté... také hm, dúfam, že sa neurazíš, otcovsko-kamaratske, tak pred oltár snáď nie (((((:

Maros75

ojka,lost:))
Tak ako......bludil som bludil..........a tu zrazu!!!!! Podarilo sa mi prihlasit na zdravie .sk :)))
A ozaj.....pozdravujem zuzik.......nemam uz jej mailovku. A mozno aj fajn........co ak by sme sloncili pri oltari :)

ojka

Denzíček, Help náš, .... ale tak prečo si si dal že Maroško? toto mi nerob, ja takáto zošokovaná teraz..... :DDDD na teba sa predsa zabudnúť nedá... kade si sa ten čas túlal? (;

ojka

ehm, hm, no,.... ja sa veľmi ospravedlňujem,....do hrášku... pamäť moja...toto je asi dosť veľké faux pas z mojej strany (-:O
nepomôžeš mi?