Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzic, ked tu bude a zastihnem ho, tak pozdrav rada odovzdám ((: eeeejha, do hôr, tak to bude parada, sa vyblaznite, oddychnete..., dúfam, že to počasie vám vyjde, lebo aj tu od rána len leje a dosť chladno je ...
Lou Begaaaaaaa, zuzic, to si taká roztancovaná dnes? (:
lauri, to si mala super potom ... ja už teraz rozmýšľam, čo budem mať na hlave o 2 týždne ((-:O tak hľadám inšpirácie (:
eejha a vsetci latino :D Jump up and dance... :D
www.youtube.com
ojka prazdniny?:D toto? :D ...lezim pod dekou s cajikom a trasem sa od zimy:D ...ale tento tyzden si ideme s kockami vyrazit, buduci tyzden do hor, ptm stanovat ku kamosovi a tak;)len aby sa uz oteplilo:/
tak ho pozdravuj ked tu bude..ze dufam ze sa ma v ramci moznosti co najlepsie..lebo som nanho casto myslela a modlila sa..
zdravíčko (:
Lauri, takže ťa družba vytancoval riadne? (: ako si mala inak vlásky učesané? ((:
inko, nielen sestra, ale my sme všetky také ((((: ja mam celkovo veľmi rada surovú i tepelne upravovanú zeleninu...
lost, možno havo na niekoho/niečo žiarli (((: alebo sa chce jednoducho vyšantiť, ale čo sa týka toho tepla, to by som brala všetkými desiatimi... prázdniny začali a tu dnes zasa leje ako z krhly....
zuzic (: hej, bol tu.... a mám ťa pozdravovať ((: ty si ako užívaš zatiaľ prázdniny?
denz???
a poslucha ta lost ??? :)...alebo je taky mazel... :)
To je dobra otazka, cim to je, ze nam u babky chuti :)
ktovie, mozno skusenosti, mozno dobre dectvo, mozno ktovie co :D
A k tomu psovi, ako viem ze chce pohyb, ale 2 hodiny behania a potom este aj doma? :D tak nech si aspon 30 minut oddychne a potom zacne znovu :D tak ale paci sa mi ked je taky zivy :) radsej tak nez opak :)
no ja... klasika :D hladny, unaveny, upratujem :D ale coskoro pojdem na obed k babke... cize bude super jedlo :)
a uz sa tesim na zajtrajsok, len nech je TEPLOOO...
A bastien.. (chudak, dal som ho na druhe miesto :D ) sa ma zle, lebo mu nedoprajem pohyb :D ale tak.. u babky sa vybeha tak ako len bude chciet :D (je tam tiez nejaky pes, cize samo-vencenie :D )
v poslednom case chce extremne vela aktivity.. PUBERTA :D:D:D som s nim 2hod vonku prideme domov a zrazu sa chce este hrat :D ale nie ze by mu stacilo zopar minut, on chce viac nez som si myslel :D