Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inkognitko...mozno by si ma pokazila...ale tou svojou dobrotou.... :)))...a co chcela by si dalsiu brigaadu...akoze do tretice vsetko dobree ??? :)))...ja by som nesetril...aj auto by som predal !!! :))...vies ako...vsade dobre u binghama najlepsie :DD
sestra je taký hráškožrút? :)
no otočka u mňa znamená že v stredu idem domov a asi v piatok nazad, lebo pravdepodobne budem musieť k lekárke, kt. mám doma
máš to dobre vymyslené na striedačky ojka
tak si uži domovinu:)
peknú nedeľu, oddýchnite si aj za mňa :D
inko zahajala (:
uau, na tomto človeku tak krásne vidno, akú perfektnú radosť prežíva, keď hrá, a vidí, že ostatní sa bavia ((((: www.youtube.com
a tancujemeee....
no nebola som zopár týždnov doma, tak ho malá sestra nestíhala jesť, tak trošku zostarol, tak už nie je taký sladunký, tak pôjde do polievky, tam bude výborný (:
noooo, ešte budem minimálne týždeň doma.... takže leto aj pracovné, aj oddychové ((: nesťažujem sa....
a čo je podľa teba menšia otočka domov? na víkend? (:
tak su s tebou ešte zopár minút pobudnem :)
pokoj..od toho druhého som myslela :D
hrášok, noo to je lahodka, ale viac mi chutí surový ako v polievke :)
čo som sa ho toto leto nalúpala :D
som sa chcela spýtať, ako je možné že spolubývajúca ešte nespí, ale potom mi napadlo, že si asi doma..ešte stále? kedy sa vraciaš? ja pôjdem asi v stredu na takú menšiu otočku domov:)
inko, pokoj od čoho? (((((:
mňa to ešte nejak neťahá do postele, som lúskala ešte misu hrášku, čo sa dnes natrhal... bude niekedy do zeleninovej polievočky ((:
tak ak všetci hajáte, ja asi tiež pôjdem..čo už s vami :)