Prečo ešte nespíte?

zuzic-before

no inko s tym holubom nema chybu:D ...
ojka sak ja som len na jednej bola:DD inak na sobasoch...ale tak dost toho bolo no:D...saty som si roztrhla, druzbu stratila atd:D

ojka

ehm, asi budem od veci, čo je to RIO? ((((((-:O
inko, nie, od prace mám volno teraz, ale vedúca DP ma do školy ťahá.... som sa jej maily písala mesiac a pol a ona ma chce vidieť až teraz cez prázdniny.... zdravý rozum sa mi nad tým pozostavuje... si zober, keby som bola kdesi z úplneho vychodu a kvoli nej sa tackať do BA, tak by ma asi kleplo....

[zruseny1]

zuzic, ja chcem hlavne niečo veselé:))) ale neviem, rozprávky ma až tak nebavia, jedine madagaskar by som mohla pozerať úplne stále

inak binghi tá upútavka bola dosť nechutná :D zase ďalší film bez deja? :D

bingham

inko...ja si myslim ze toto je celkom nenarocnee...a navyse vonku prsiii...takze sa neda skoro nic robit...haha... :DD

ojka

binghi, po 10 sekundách som to vypla, radšej som tu uputavku nechcela vidieť do konca, lebo si chcem ponechať aj tu malinku štipôčku pokojného spánku, čo mi ešte ostal :DDDD
trapasy zo svadieb? zuzic, no daj nejaký (: ja zasa až tak veľa svadieb nemám pobehaných,....

[zruseny1]

zuzic..trapasy zo svadby?:D no osral ma holub na líce :DD ale to som bola ešte mladšia, to bolo v pohode :D

ojka a prečo na otočku? práca? :)))