Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
čo za opatrovateľku hľadáte? :D máš aj nejaké špeciálne požiadavky? prax, vzdelanie, skúsenosti s opatrovaním detí, či dospelých?: )) a najdôležitejšia otázka..za koľko?:DDD každá brigáda je dobrá
lost..anoo..polokošele, jasné :D nenapadlo mi to... tiež má obľúbený presne taký istý štýl a mne sa to tiež páči, takže ti dávam jedničku :D pekné sú
ojka, no stavili ...že porazený dá víťazovi pokoj :))
denz?:D čauko, mňa si tiež pamatáš starý moj?:D jak sme tu robili vyhadzovačov?:DDD inak, zuzic ťa často spomína, tak rychlo rýchlo jej napíš:)
binghi...no ja zbalená som:D s tebou je to ťažsie :D a čo sa dá ešte na mne ppokaziť? podľa mňa už nič..to skôr ja teba by som pokazila
to si dopraješ potom jednu spánkovu noc týždenne? (((: neblázni d-:
ako dlho to už užívaš?
ojks neder mne:PPP
Si myslis,ze toho stilnoxu mam cez tridsat baleni na mesiac?:))))
Setrim trosku:PPPPP
denz, to sa ti zdá... chvíľku predtým ako si tu prišiel, tak sem ten obrázok dal ((:
ja ked sa tu neukážem nejaký deň, tak som tiež vedľa jak tá jedľa ((((: a ty čo ešte nebúvaš? (;
ojka......ty si tu otukana.....ja som tu momentalne len oznackovany:)))
denz, lost tu posielal fotku svojich košieľ (; ktoré dnes pravdepodobne i žehlil ((: či zasa som nepochopila? či? :D
binghi, a to si mal taký perný pracovný, či "zábavný" týždeň? i ked tipujem, že asi je tá prvá varianta správna, či? (:
binghi, to by chcelo podať nejaký inzerát, sa ani nenazdáš, že koľko ľudí sa ti ozve ((((:
och, už som zasa chcela frflať, že dnes nie je nič v TV, ale ešteže máme ČT2.... Český národný symfonický orchester (((: a známe filmové melodia... práve mi hrajú abbu, vlastne piesne z muzikálu mamma mia (((: ouje... som v siedmom nebi momentálne (:
ojka.....tie kosele.......to si myslela mna??
ojka...dnes by som nezvladol uz nic...stacilo mi cez tyzden...teraz musim mat pokoj...mal by som si zavolat niaku opatrovatelku...ktora by sa o mna starala haha :)