Prečo ešte nespíte?

inkognito.

čo za opatrovateľku hľadáte? :D máš aj nejaké špeciálne požiadavky? prax, vzdelanie, skúsenosti s opatrovaním detí, či dospelých?: )) a najdôležitejšia otázka..za koľko?:DDD každá brigáda je dobrá

inkognito.

lost..anoo..polokošele, jasné :D nenapadlo mi to... tiež má obľúbený presne taký istý štýl a mne sa to tiež páči, takže ti dávam jedničku :D pekné sú

ojka, no stavili ...že porazený dá víťazovi pokoj :))

denz?:D čauko, mňa si tiež pamatáš starý moj?:D jak sme tu robili vyhadzovačov?:DDD inak, zuzic ťa často spomína, tak rychlo rýchlo jej napíš:)

binghi...no ja zbalená som:D s tebou je to ťažsie :D a čo sa dá ešte na mne ppokaziť? podľa mňa už nič..to skôr ja teba by som pokazila

ojka

denz, to sa ti zdá... chvíľku predtým ako si tu prišiel, tak sem ten obrázok dal ((:
ja ked sa tu neukážem nejaký deň, tak som tiež vedľa jak tá jedľa ((((: a ty čo ešte nebúvaš? (;

ojka

denz, lost tu posielal fotku svojich košieľ (; ktoré dnes pravdepodobne i žehlil ((: či zasa som nepochopila? či? :D
binghi, a to si mal taký perný pracovný, či "zábavný" týždeň? i ked tipujem, že asi je tá prvá varianta správna, či? (:

ojka

binghi, to by chcelo podať nejaký inzerát, sa ani nenazdáš, že koľko ľudí sa ti ozve ((((:
och, už som zasa chcela frflať, že dnes nie je nič v TV, ale ešteže máme ČT2.... Český národný symfonický orchester (((: a známe filmové melodia... práve mi hrajú abbu, vlastne piesne z muzikálu mamma mia (((: ouje... som v siedmom nebi momentálne (:

bingham

ojka...dnes by som nezvladol uz nic...stacilo mi cez tyzden...teraz musim mat pokoj...mal by som si zavolat niaku opatrovatelku...ktora by sa o mna starala haha :)