Prečo ešte nespíte?

lost

nie nie nie :)
ja by som si nestsazoval :D

NACO NACO NACO som si kupoval tu klimu?!?!? NAAACOOOO :D:D:D

ked je teraz zima !!!!! :D:D:D

no nie je to fakt ze NASCHVAL? :D

ojka

tak ale zasa nemôže byť stále pekne, to by sme sa určite sťažovali, že ako je zasa horko, a dusno ((-:o však sa poznáme :D aspoň porastú hríbiky, zeleninka, burinka :DDD

ojka

ou, zubarovi... preventívka? to by som aj ja mala absolvovať znova tieto prázdniny, ale moc sa mi do toho veru akosi nechce /-:

lost

noo ja ani neviem :D

zobrat psa von na dlhsie ako 1 hodinu, kedze teraz je to nemozne :/ morko

alebo zjest pizzu :)

alebo mozno nejaky sport, tennis alebo tak :)

zalezi od POCASIA :D

alebo zavolat zubarovi :D skoro by som zabudol :)

ojka

lost, dokonca aj u nás v školskej jedálni je každý deň uvarené jedno bezlepkové jedlo (:
tento týždeň mám na pláne toho veľa, len záleží to všetko od istého faktora : POČASIA (-:O
niekedy cez týždeň by mali prísť dve male sesternice, tak doma určite nuda nebude, dalej chceme isť s kamaratkami zo strednej niekam na pizzu, ďalej musím ešte skočiť do BA, ďalej plánujem oteplenie a skrašlenie počasia, takže by mohli rast hribiky, tak pôjdem kuknuť a dojde aj sestra, tak už niečo vymyslím a tak.... každý deň je niečo robiť ((((:
lost a ty čo?

lost

asi tak :)))

kamos mi na toto hovori "nepytaj sa subjektivne otazky" :D

avsak, ohladom tych restauracii, kazda je taka priemerna ze az :))

teda neviem ci mam ist rovno do tych najspecializovanejsich, ale tak netusim ci tam nie su alergeny atd :) i ked asi to tak dopadne, lebo ak si zaplatim za rezne ktore su z tesca, tak to dopadnem horsie ako ked si dam doma suchy chleba.. hlavne mi ide o POVOD a KVALITU jedla :) nenavidim tie lacne umele hov.. :)