Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, stačilo povedať, vybavila som :DDDD alebo nás možno jedným očkom včera špehovala "dobra vila" (((:
havino sa už dosýta vybehal?

lost

jjjjjjjjjjjjjjjjj, slnko zacina svietit, komu za to mozem podakovat? :)
len nech neprsi.... poraidne dlho :D (tj. v tychto podienkac aspon par hodin :D )

ojka

inko, ja som svietila ešte do tretej ((((: som si malovala krížovečky, keď som ešte nemohla zaspať.... som to tu povypínala, lebo nik nechcel so mnou komunikovať :DDD
no a tá rozprávočka, hm, no, jak to slušne napísať, zdalo sa mi to také suché, ale tak sem tam som sa aj zasmiala (-:O ale bola to rozpravočka, tak som to predsa len dopozerala do konca (-:O
noooo, vonku u nás zasa krásne uliate počasie, snáď nad lostom dnes už aj slniečko svieti (:
zuzic, krásne, zavieť očú a počúvať (;

[zruseny1]

tak dobrú noc, deti..pochybujem že tu ešte niekto teraz je..to iba ja mám taký obrátený režim posledné dni:D

jaj ojka, mala som podať hlásenie, že ako dopadlo "rio"
no tak výsledok je tu:D práve som sa zobudila...a už som bola tak blízko...20 minút do konca chýbalo...a potom som zaspala:( druhý deň po sebe sa mi to stalo... a no..teda tak ako som aj čakala..bolo to milé, pekné, aj vtipné sem tam...ale žiadna "action" :D ale tebe by sa to mohlo páčiť:)))
teraz neviem, či mám ísť zase spať...alebo počkať tie 4 hoďky hore... hmm... nechcem zobudiť môjho fr. a tak... tak teda dobrú noc :)

ojka

ja lietam!!!!
ja nie som pštros, ja nie som pštros!!! :DDD
zlatunká rozprávka...
však mne sa vlastne páčia skoro všetky....
www.youtube.com
I believe I can fly ....to bed ((((((:

ojka

lost, krásne sny ti želám (:
no jo, rychlo sa vyparili.... ktovie či inko zasa nezaspala pri filme... tentokrat by to mal byt spomínaný RIO, to som zvedavááá....