Prečo ešte nespíte?

ojka

uaaaaaaa, no jak sa mi len toto podarilo (((((-:
Varovanie: Po osobnom predchádzajúcom zistení a otestovaní som prišla na to, že v očiach štípe okrem šampónu H&S aj zubná pasta Colgate, no verili by ste tomu? :D
Deti pozor, doma to radšej neskúšajte !!!! :DDD

lost

no ja ta vekovo buduci rok dobehnem, avsak pocuvam takmer hocico :) podla nalady.
teoreticky, aj to co si poslal, lenze to ma vzdy vyjde na draho, pretoze to pouzivam na prebudenie adrenalinu a znizenie ospalosti na dialniciach, no lenze potom dostavam pokuty.

ale tak v beznom zivote nieco medzi tym, ak chcem zaspat napr tak chillouty www.youtube.com a ak nie tak to prisposobim nalade :) napr pop, trance, dance, obcas rap, obcas vazne, obcas ani neviem co a ako sa to vola :D proste mix mixov :D podla nahodnosti skor, nez podla nalady :)

vtakohnivak

a co povies na toto? to je tiez velmi zaujimave - aj ten text. neviem teda aky styl hudby pocuvas a kolko mas rokov. ja mam 23.
www.youtube.com

vtakohnivak

ani ja som to nepocuval, ale segra sa tym zaobera aj na skole - teda studuje japoncinu, tak tomu prisla na chut. a dost ma to prekvapuje ta ich moderna kultura aj korejska, vobec som netusil, ze su taki avandgardni, to my sme tu v europe uplne konzervativni oproti nim.

lost

vtakohnivak

ano ano, tych je uz tak vela ,ze
PGNT (prirodny generator nahodnosti tvare) uz prestal fungovat a potom sa im prideluju take unisex a kazdy vyzera cca rovnako...

ale inac celkom zaujimave, celkom dost to aj preziva a ma zaujimave oci :) i ked neviem co je to presne za styl hudby.. zatial som take pocul minimalne :)

lost

ak bude takto dlho zima ja radsej zdrhnem niekam prec :D doma ma to uz nudi a ani si nemoze mvychutnat tie dialnice za mokra :D

ale dufam ze tento tyzden uz bude lepsie :)

ojka

eeeejha, tak počasie vybabre s každým a očividne aj s tebou (-:O
och, jak bude takto nadalej škaredo, tak sa mi dosť rýchlo minú maľované krížovky :D

vtakohnivak

lost, aku hudbu mas rad? mne tu segra prave pusta jedneho japonskeho spevaka, uz ho pocuva asi rok, az teraz som bol ochotny si to vypocut, lebo je to fakt nieco uplne ine ako pocuvame tu v europe. ale je to tusim extra trieda. len ti japonci a korejci su taki strasne zzenstili, obliekaju aj maluju sa uplne ako zeny. hodim ti sem link, co na to povies? ale vydrz do konca, lebo az tak v polke to je slusne. teda - uz sa mi to paci cele, ale ked som pocul prvykrat tak som bol v rozpakoch. a spieva to precitene, dokonca sa tam aj rozplace ku koncu. len japonci maju samozrejme iny hlas, inak vyslovuju, tak hrdelne, tak je to take odlisne
www.youtube.com

lost

ja si myslim, ze ak si kupim nezavysle kurenie do auta, tak uz nikdy nebude snezit :) tak radsej nic nebudem uz robit, nech sa nic nepokazi :D