Prečo ešte nespíte?

vtakohnivak

no jo, ale musim ist chrapat, lebo rano vstavam a to ma zase budu zoskrabovat z postele. tak sa maj a tiez sa dobre vyspi.

lost

a sranda je v tom, ze aky extremne odlisny je ten svet a nielen v geo-polohe ale aj casovej osi :)
proste totalne ze nekonecno moznosti a udalosti :) nekocnecno...

lost

ojka, nj tkae poznam :) ze nieco prskne do oka a tak nahodne ze clovek to netusi ze sa to moze stat :D uz sa mi to niekolkokrat stalo, len neviem s cim presne :)

ahaa! uz viem, otvaral som tuniakovu konzervu a to prask presne do tvare :D

vtakohnivak,
nj take stare pesnicky su tiez niekedy zaujimave :) teraz si neviem spomenut na nazvy, ale niektore co boli vtedy mega hity su dnes mozno take srandovne az "kalerabove" pesnicky, ale tak maju taku zlvastnu dusu :)

vtakohnivak

to poznam, je to dobre. ja tiez pocuvam podla nalady a niekedy aj celkom odlisne zanre, dokonca aj nieco stare ked objavim. napr. nedavno mi mati pustila z jej mladosti a normalne ma to rozosmialo. ale odvtedy si to obcas vypocujem a da sa. ti tancujuci - hlavne ten v ruzovom pulovri je fakt dobry..:-))
www.youtube.com

ojka

lost :DDDD
jak som si dávala pastu na kefku, tak mi z jednej pidi midi štetinky prsklo do oko... no čo ti poviem, náhoda je blbček...

lost

hahhaa, tak to ako sa niekomu dostala zubna pasta do oci? :D
namiesto prstov si pozmolkala oci zubnou kefokou? :D
neprijemne no :)