Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zajtra sa dozvieš ((((-: lebo ak hej, tak mu z tej skratky veru budú plynúť pekné peniažky :DDD no a tak hajdy do postele...
no pôvodný plán bolo cestovať v stredu, pretože dnes, teda v utorok - som mala pracovať... cez sviatok, ale okašlala som ja mojho vedúceho...čo som šiši? tak som išla pekne domov už dneska :) odmakám si to inokedy...možno
oukej aj mne sa to GN páči..tak GN:) dúfam že to lost nemá patentované a nebude si nárokovať na nejaké peniažky sa použitie jeho skratky
a ja to risknem :)
GN GN GN GN GN
už si doma? tak to mám ja aké domýlené, tak potom dúfam, že tú dobrú cestu si aspoň mala ((((:
tak sa choď teda pekne vyhajať (: ako lost píše, tak teda GN (;
ojka, ja už som domka... keby som bola v BA, tak by som tu tak vo veľkom nevypisovala :)
ďakujem, aj tebe a všetkým dobrú noc
ou, tak tomu sa hovorí ťažký kaliber, ja bych to nevydržala ani na mužovom, ani na ženinom mieste :DDD
ojčiatko ešte veru nespinká, ale tebe želám krásne sny a šťastnú cestu, inko (:
ja mám tieť rada psycho...krváky a mäsiariny nie
tak to áno, riadny babinec :)) chudák tato:D som skurát dnes čítala taký článok, že jeden Ind bol veľmi nešťastný z toho, že nemal syna, len 7 dcér..farár mu poradil nesprchovať sa a nestrihať si vlasy :D a už je tomu nejakých vyše tridsať rokov, čo sa starý neumýval :DD syna sa mu z pochopiteľných dôvodov stále nepodarilo splodiť :D chúďa jeho žena :)
uaaa, aj s vašimi horormi... akože ja mám rada také jemné, psycho-mysteriozne filmy, ale na ťažké tvrdé horory si fakt nepotrpím (((: ale tak každému je niečo iné po chuti
nooo, ja mám aj staršiu, aj mladšiu a ešte aj krpatú sestru (-:O taký babinec má náš tatino doma (:
ojčiatko zaspalo?
mňa už nejaká ovca kopla, tak dobrú noc ojka..nech ti zajtrajšok rýchlo s tými dievkami ubehne :)