Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost, na to Tesco tolko nadavas a predsa ta chodis :D
jasne chapem, tak unas povecsine slovnaft tak tankujem tam. ano tie noze su svajciarske :) no a o OMV netusim vobec ake maju akcie ani nic netankujem tam tak neviem. nic aj tak diky :)
OMV ale mava take akcie ze ak mas body, daju ti penaznu zlavu na ich produkty, akurat dnes som bol s kamosom co ma od nich ruksak, pytal som sa ho ci to nie je len marketing, ze daju "akciovu cenu" na oblbnutie.. no povedal mi ze "ta znacka nie" cize.. tazko povedat :)
avsak teraz su tam nejake varne konvice ci take nieco tusim :)
system
dik, ale ja radsej OMV :(
slovnaft neviem no.. radsej nie :/
ale ak by si chcel zbierat OMV nalepky tak tych by som mal dost :) (ale zas menej ako nejaky OMV pracovnik :D )
inac tie vreckove noziky, to su made in swiss ze ? jeden mam a je super :) vramci jeho fyzikalnych vlastnosti je super..
eeeh..som nahnevaná..dnes si to niekto odnesie:)
nazdarek, lost pocuj, ty pises ze vela cestujes. teraz je na slovnaftke akcia : za kazdych 10 € co natankujes dostanes jednu nalepku, potom mas za tie nalepky zlavu na vreckove noze victorinox.
chcel by som vyuzit tu zlavu ale potrebujem 20 nalepiek. Nepomohol by mi niekto s nalepkamy ? alebo ci niekto nerobi na slovnaftke (kopu ludi to nezbiera) stalo by vas to 30 centy (obycajny list).
nazdarek, lost pocuj, ty pises ze vela cestujes. teraz je na slovnaftke akcia : za kazdych 10 € co natankujes dostanes jednu nalepku, potom mas za tie nalepky zlavu na vreckove noze victorinox.
chcel by som vyuzit tu zlavu ale potrebujem 20 nalepiek. Nepomohol by mi niekto s nalepkamy ? alebo ci niekto nerobi na slovnaftke (kopu ludi to nezbiera) stalo by vas to 30 centy (obycajny list).