Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost
pred 2 mesiacmi som posielala CV do jednej fimry, s tým že mám záujem o brigádu.... a teraz sa mi ozval ten pán a začal sa mi tak previnilo ospravedlňovať:D dobre počujete, ospravedlňovať, že ma nemôže prijať, lebo oni nemôžu zamestnať brigádnika, ale iba niekoho, kto je zaregistrovaný na úrade práce, na absolventskú prax... strašne bol podarený :D vraj ho to strašne mrzí, ale že sa to nedá. on že: "napísali ste mi super mail, zdvorilý a jasný, bez omáčok a gramatických chýb :D ale musel som si vybrať z tých hotentótov" a dodal, aby som sa nebála, že ja si prácu nájdem isto..a keď som mu povedala, že už mám, tak on "supeeeeeeer" :D:D a ešte sa mi aj posťažoval, že kočka, ktorú zamestnal, iba chatuje a tak... a že mi strašne drží palce..bol strašne otvorený... kecali sme asi 15 minút... potom nás prerušilo a on zavolal dokonca naspäť :D zas sa ospravedlnil, vraj má niečo s telefónom :D

mi to príde celé také divné, pretože 90% zamestnávateľov ani nezareaguje, ani neodpíše, nieto ešte aby zavolali naspäť tým ktorých nevezmú......ešte on si dal námahu a volal mi, posmelil ma, aby som nebola sklamaná :D tak som mu poďakovala za to že ma tým telefonátom veľmi potešil a zaželali sme si všetko dobré a zložili sme... vuaaaaa ale aký sexy hlas maaaaaaaaal... nepamätám si ako sa volá dočerta, zavolám mu späť?:D

[zruseny1]

hohohooooohohooo :D:D
tak strašne ma potešil jeden človek, ktorého ani nepoznám... slušní ľudia ešte existujú...no nechápem ja toto :)))

lost

inac tam kde clovek este nevkrocil (pobrezie dunaju) , tak tam je ten Dunaj fakt pekny :)

ale napaci sa mi ze sa clovek vsade pcha :D

(ako nie turista, ale bytovky, samozrejme pofiderne kamaratske vystavby :) )

[zruseny1]

tak teda pekne oddychuj :)

to nakupovanie nebolo v pláne:) nie nie, nič normálne som si v podstate nekúpila, hlavná vec že v Da Vincim som oplieskala kopu eur :D

a dunaj, niee žiadne slnenie :D len tak..rada si tam zájdem popremýšľať

ojka

inko ((: už som na intráku
heeej, nakupovací deň si mala? a čo pekného si si kupila? a pri dunaji čo? si sa slnila, či loďky rátala? (;

[zruseny1]

to je super :) aspoň cez prázdniny to u nás v škole fiči :) nie ako inokedy

a môj dnešok? hmmm... pri dunaji chvíľku, to si nikdy neodpustím...a potom som dostala šialenú huť nakupovať. ono to na mňa príde tak raz za pol roka, no a prišlo to zrovna dnes :))
a ty si ešte v práci? máš pauzu? alebo už na intráku?

ojka

odpustené (: nooo, dnes mala teta na sekretariate dobru náladu, tak som bola vybavená výnimočne do pol minuty... ale nikoho takého známeho som nestretla, lebo všetci majú u nás teraz povinne dovolenku (:
ty si si jak dnes voľno užila?

[zruseny1]

čau ojka :) no ako v škole? :) ja som bola rekordne rýchlo vybavená:))
a prepáč, teraz som výnimočne ja začala s jedlom :D