Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jeeej, lost, ano? ((: a čo pekného som vyhrala? dobrý pocit na duši? (-:O
3 x voda v kanvici zovretá, misky, hrnce, hrnčeky pripravené... môžem sa isť sprchovať :DDD ty kokšo.... to mi bude ale inak trvať, kým aj tie vlasy umyjem....
síííce, možno by mi len stačilo, ak si našamponujem hlavu a vykloním sa z balkona, ... full servis... tak vonku čapoce celý deň....
a vy ste sa dnes ako mali?
zdravíčko (:
inko, no ešte to tu budeš dirigovať.... no tak sa budeš tváriť prekvapene a basta....
och, mne to počasie tiež nerobí veru veľkú radosť... celý človek ma bolí... a ešte aj ísť do takého nečasu.... brrr...
hlavne porozmýšľajte tak, aby som ja o tom nevedela :D:D musíte sa niekam schovať...napr. na pokec, alebo nejak sukromne :DD
jej arizonky:) to sú tie farbené burizóny? a to ešte vyrábajú? :)
a nesnívalo sa mi nič, lebo som ani nejak zaspať nemohla..ach jaj :D
tak pekný deň:) ja som hneĎ od rána znechutená tým počasím
ou, dnes to bola rychlovka... spolubyvajúca ma zrušila nejak skoro... hm, tak sa budem musieť s vami rozlúčiť i ja....
lost a rozmýšľaj nad darčekom, zajtra sa ešte poradíme :DDDD
bru bru
inko, si si naprogramovala, že sa ti bude niečo pekné snívať? ((((: tak prajem veľa šťastia...
lost, jasné, arizonky, mnňam,...ked som bola mala, tak som vedela celé vrecúško len tak na posedenie schumkať (:
anooooooo :DD juj to by bolo aké žúžo :D
tak sa začnite pripravovať, veľa času vám nezostáva
ach, musím musím, aj keď nerada, ale dneska sa mi má snívať niečo pekné, tak idem rýchlo spať :D
papa