Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
binghi, bola som nutená z časti veru využiť aj "komfort" studenej vody... tú si vlastne niekedy musím pustiť aj ked tečie teplá voda,... ale tak vieš, teplá je teplá a hlavne na hlavu je ľadová voda dosť nepríjemná, tak si v kanvičke varím na izbe ostošesť :DD
bingham: v studenej vode keby som si mal umyt hlavu tak mi asi praskne od bolesti. neviem ako ostatnych ale mna az picha hlave v tzv spankovej casti (2 x som skusal viac nemienim ) :P
tak momentalne dlhe ale inac si ich striham cca raz za 3 tyzdne na kratko :P a zmyval som si ich ako myslis ? ze kolko x zmyvam sampon ci ako casto umyvam hlavu ci ? :D
treba sa sprchovat aj v studenej vode...da sa to vydrzat...aj ked...nehovorim..ze je to prijemne :DD
binghi ((((: zlaté... chlap jak treba (;
a kamže išla inko? zasa pokrovať?
system, no ale schválne, aké ty máš dlhé vlasy a ako často si si ich zmýval? :D
ojka...nikdy by som nic nebonzol...(aj keby ma straaaaasne nastvala) ona vie ze ju mam v srdci...moju bosorku :)))
lost, tečie miesto teplej priam ĽADOVÁ
system, no však my si tiež varievame vodu v kanvici, všetky čo sme tu, ale už ma to nebaví po vyše týždni... a už sľúbili, že v piatok to potečie,... som sa tešila jak malé decko a nič...lebo takto to je dosť nepohodlné, lebo toto nie je sprchovanie ale kanvicovanie a hrncovanie :DD
ojka: nam na intraku ked nesla tepla voda tak som si prevaril v rychlovarnej konvici, do 3 flias nalial 1/3 z konvici zvysok dopustil studenej, umyl som si vlasy, zuby a este mi zvysilo na rano :D:D:D